Ahojte, som 17-ročný chalan z Dvorov nad Žitavou. Doma žijem s mojou mamou, segrami. Otec nás opustil mna a dvojicku, ked sa dozvedel ze nevidim. Teraz ho chcem najst, ale neviem ako: Viem ze byva v besenove, mam aj cis
Si si istý, že to stretnutie chceš? Si pripravený na rôzne situácie, ktoré môžu nastať?
Ak ho chceš nájsť, tak podľa mňa zájdi do Bešeňovej a spýtaj sa ľudí, či nevedia, kde býva. Kľudne si aj vymysli nejakú story, že napríklad vyhral niečo, no nezanechal adresu .
Alebo zavolaj jeho bratovi, keď budeš v Bešeňovej a chci sa stretnúť buď s ním alebo s otcom a trvaj na tom...že nemáš peniaze na cestu domov si vymysli a pod.
podla mna to napisal tak ze bud ojebava a robi si srandu alebo ma na compe program pre zrakovo postihnutych ludi ktory nahlas cita vsetko co je na obrazovke a ma klavesnicu v Braillovom pisme... uz som nieco take raz videla takze je to mozne... alebo to zanho napisal niekto iny
co sa problemu tyka, mal by si si rozmysliet, ci sa chces s tvojim otcom naozaj stretnut, ci si vies predstavit co by nasledovalo po tom stretnuti, ako by sa vase vztahy mohli vyvyjat atd. ked si budes naozaj na 100% isty ze sa s nim chces stretnut, zavolaj bratovi, dohodni s nim stretko a presvedc ho aby ta zobral za otcom...
@majo@iwushica a aky sport si tam mal dat?? slepu babu? -.- zato ze je to jeho oblubeny sport este ho nemusi aj hravat....moj najoblubenejsi sport je hokej a tiez ho nehram...a kebyze som slepy takisto ho mozem mat rad
Nezda sa mi ten pribeh.... sorry ak ti krivdim ale podla mna je to volovina
Ale budem sa tvarit ze tomu verim.... takze sukromny detektiv by ti to mohol zistit, ale najprv by som skusil tradicnejsie metody zajst na radnicu alebo kam sa to chodi koli tymto veciam (asi sa strapnim ale fakt netusim kde sa toto riesi)
neries to cez jeho brata... je lahke niekoho odkutlit prostrednictvom inej osoby
mas pravo aby ti to povedal osobne ak ta nechce..... je to zbabelec......
Ze ho chces vyhladat je ale spravna vec. Nikto nezije vecne a lepsie je to skusit a vediet ako si nazvdy hovorit co keby.... co keby.....
Bud ale pripraveny na to ze sa moze stat cokolvek. .... vlastne ak je to co pises pravda tak mi je ta dost luto...... drzim ti palce
@hluzar tak to by ten clovek potom nemohol mat rad nic -.- asi by mu to musel niekto poriadne opisat...a hokej sa da pocuvat aj v telke aj v radiu aj hocikde...a ked normalny clovek pocuva hokej v radiu je na tom tak isto...akurat si to vie mozno trochu lepsie predstavit
Pre tých co enveria: zamyslite sa, preco by som pisal, len tak do vetra?,?? Aky by to malo pre mna zmysel? Zamorit toto forum, alebo vas len tak nejak pobavit? Sport: ak myslim oblubene sporty tak futbal pozeram, pozeram aj motorky, auta, proste vsetko. Ohladom fake: ja nie som ziadny bot, program, virus, spyware, alebo nieco take, som normalny, realny clovek na facebooku, twitteri a pokeci mam foto, tak si checknite, ano, mam program ktory mi vsetko cita, co je na obrazovke, taky zazrak? Potom, braillovu klavesnicu nemam, lebo nepotrebujem.
@bucklee to je naozaj pravda alebo je to cele fiktivne ?lebo teraz neviem ....ak by to bola pravda potom by som ti jednoznacne poradila vyhladaj ho osobne a snaz sa s tym jeho bratom nejako kontaktovat stale ..ak ho teda naozaj chces spoznat ine riesenie nevidim a mimochodom ,kto to pisal za teba ,ked nevidis ?
som si pozrel tvoj profil a mam este jednu otazku ... ako mozes hrat quake ked nevidis? (ten jaws ti krici "je pred tebou strielaj!!" ??) ... aj tak podla mna fake
Existuju aj hry pre nevidiacich, bez obrazu so specialnymi zvukovymi efektami, su aj filmy pre nevidiacich, je vsetko!
comunechapete! My nie sme volajaky zaostaly blbci!?!
Opakujem to po sti raz: Ja si to pisem sam, ovladam strojopis studujem na ekonomickej strednej tak musim ne?! Do****! A nie je to fake! Ktory program ti taketo vymysli? Ha?
ja som o tom programe co cita veci z compu pocul..ako fake sa mi to nezda...
...na margo veci...ak niekto nechce tak nechce...nemyslim, ze by to cez sprostredkovatela islo...jedine co sa mi vidi je asi osobna navsteva...samozrejme je to riziko, ci ta chce vidiet alebo nie...
ja viem, ze mnohy ste o nevidiacich nepoculi, ale existujeme, preto netreba mat taky postoj, ze fake, lebo? Vsetko co nepoznate je zrazu fake? Niektorych sa to moze aj dotknut nemyslite?
Teraz k teme: Chcem ho vidiet preto, aby mi on osobne povedal, preco urobil to co urobil, a tak, mozno jeho verzia bude ina, co ak vsetci ludia hovoria len nejake klebety a nevypoculi si ho? Nie ze by som o branil. ja len tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
najmi si detektíva, no neviem čo iné
Ak ho chceš nájsť, tak podľa mňa zájdi do Bešeňovej a spýtaj sa ľudí, či nevedia, kde býva. Kľudne si aj vymysli nejakú story, že napríklad vyhral niečo, no nezanechal adresu .
Alebo zavolaj jeho bratovi, keď budeš v Bešeňovej a chci sa stretnúť buď s ním alebo s otcom a trvaj na tom...že nemáš peniaze na cestu domov si vymysli a pod.
A inak... buď tie zlaté stránky, alebo Pošta pre teba. Inak to nevidím...
Aj keď osobne si myslím, že keď ťa opustil, nie je zrovna najlepší nápad ho vyhľadávať...
co sa problemu tyka, mal by si si rozmysliet, ci sa chces s tvojim otcom naozaj stretnut, ci si vies predstavit co by nasledovalo po tom stretnuti, ako by sa vase vztahy mohli vyvyjat atd. ked si budes naozaj na 100% isty ze sa s nim chces stretnut, zavolaj bratovi, dohodni s nim stretko a presvedc ho aby ta zobral za otcom...
Najobľúbenejší šport: futbal
nezdá sa mi to.
Nezda sa mi ten pribeh.... sorry ak ti krivdim ale podla mna je to volovina
Ale budem sa tvarit ze tomu verim.... takze sukromny detektiv by ti to mohol zistit, ale najprv by som skusil tradicnejsie metody zajst na radnicu alebo kam sa to chodi koli tymto veciam (asi sa strapnim ale fakt netusim kde sa toto riesi)
neries to cez jeho brata... je lahke niekoho odkutlit prostrednictvom inej osoby
mas pravo aby ti to povedal osobne ak ta nechce..... je to zbabelec......
Ze ho chces vyhladat je ale spravna vec. Nikto nezije vecne a lepsie je to skusit a vediet ako si nazvdy hovorit co keby.... co keby.....
Bud ale pripraveny na to ze sa moze stat cokolvek. .... vlastne ak je to co pises pravda tak mi je ta dost luto...... drzim ti palce
Pre tých co enveria: zamyslite sa, preco by som pisal, len tak do vetra?,?? Aky by to malo pre mna zmysel? Zamorit toto forum, alebo vas len tak nejak pobavit? Sport: ak myslim oblubene sporty tak futbal pozeram, pozeram aj motorky, auta, proste vsetko. Ohladom fake: ja nie som ziadny bot, program, virus, spyware, alebo nieco take, som normalny, realny clovek na facebooku, twitteri a pokeci mam foto, tak si checknite, ano, mam program ktory mi vsetko cita, co je na obrazovke, taky zazrak? Potom, braillovu klavesnicu nemam, lebo nepotrebujem.
dik za pomoc
michal
opakujem, toto nie je klamstvo.
Existuju aj hry pre nevidiacich, bez obrazu so specialnymi zvukovymi efektami, su aj filmy pre nevidiacich, je vsetko!
comunechapete! My nie sme volajaky zaostaly blbci!?!
Opakujem to po sti raz: Ja si to pisem sam, ovladam strojopis studujem na ekonomickej strednej tak musim ne?! Do****! A nie je to fake! Ktory program ti taketo vymysli? Ha?
Ja sama som sa väčšinu takýchto vecí dozvedela až minulý rok v škole.
...na margo veci...ak niekto nechce tak nechce...nemyslim, ze by to cez sprostredkovatela islo...jedine co sa mi vidi je asi osobna navsteva...samozrejme je to riziko, ci ta chce vidiet alebo nie...
Teraz k teme: Chcem ho vidiet preto, aby mi on osobne povedal, preco urobil to co urobil, a tak, mozno jeho verzia bude ina, co ak vsetci ludia hovoria len nejake klebety a nevypoculi si ho? Nie ze by som o branil. ja len tak.