Čaute, rozhodla som sa kúpiť si e-cigaretu, ale rozhodujem sa medzi dvoma typmi a to Joyetech Ego One TFTA 2300mah a SmokTech Stick V8 Baby Kit 2000 mAh. Keďže sa do toho moc nevyznám, prosím vás o názor .
Smok/Eleaf a Joyetech najlepšie dostupné značky, potom z Číny, tu máš jednu dobrú pokiaľ si budeš kupovať liquidy 70/30 » www.elcigareta.sk/produkt-2118-el...
pre 70/30 je super už len kvôli lacnejším hlavám a lepšej batérii do tej druhej nechoď už len kvôli batérii ... a do tej prvej kvôli veľkosti tanku ...
a btw. liquid a príchuť je sakra rozdiel, liquid - rozmiešaná príchuť s bázou a príchuť je ... to je len proste príchuť čo sa nefajčí ...
tieto cecka su akurat tak na figu ..po case sa zas vratit k normalnej..s tym rozdielom ze budes palit omnohoviac..na tuto nerest totiz funguje len pevna vola ..tot vso
@obsession len problém je ten, že ja nie som fajčiar a nechcem si kúpiť e-cig. kvôli tomu, aby som prestala fajčiť, len chcem začať fajčiť niečo, čo je menej škodlivé ako klasická cigareta
@obsession neboj sa nejde mi o to byť cool, len už som to skúšala u kamošky a páči sa mi aj účinok, že ťa to tak trochu oblbne, ale pritom to nesmrdí a neškodí ako normálna ciga prosto to mať na uvoľnenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Nekupuj si zabudovanu bateriu..
pre 70/30 je super už len kvôli lacnejším hlavám a lepšej batérii do tej druhej nechoď už len kvôli batérii ... a do tej prvej kvôli veľkosti tanku ...
a btw. liquid a príchuť je sakra rozdiel, liquid - rozmiešaná príchuť s bázou a príchuť je ... to je len proste príchuť čo sa nefajčí ...