Dobrý deň. Vedel by mi niekto poradiť nejakú stránku alebo program, kde sa dá stiahnuť hudba vo formáte FLAC? Alebo nejaký program, ktorý sťahuje hudbu vo formáte FLAC priamo z YouTube? Ak hej, prosím napíšte. Ďakujem.
@kosmiklove uz neraz som skonvertoval v 320kbps a ked si dam trosku namahu tak takmer kazdu pesnicku najdem 220kbps+. Takze nemas pravdu ze len 128/192
mam soft ktory taha z youtube original videa take jak tam boli uploadnute. este som nemal doteraz 220+ ... preto ak sa da taham inde a rovno 320. ak je to menej tak uz pocujem ten rozdiel. ale kludne najdi. rad si poupravim nazor
@kosmiklove no neviem pri rendrovaní videa väčšinou je automaticky dané 192/128 čiže tebe môže tam vypísať že video stiahnuť 320 ale v reale nebude 320. Ja sťahujem FLAC hlavne staré pesničky inakšie sa to neoplatí ani Jedine ak že púšťam na veži veci čo sa deje raz za 5 roky sa oplatí sťahovať veci na flac inaaač asi ani nie
@kosmiklove
Ja sa nehádam je možné že máš pravdu len prečo pri každom konvertovaní je tá hodnota iná ? A že som odtiaľ konvertoval minimálne už 1000 pesničiek a boli aj také kde bol bitrate okolo 100 (ak to bola veľmi nekvalitná zvuková stopa) a aj také kde 250-320.
Potom ma aky zmysel konverzia do 320 kbps? to akoze tych 128kbps zvysnych po odcitani udajne maximalnych 192 nenesu ziadnu zvukovu info? fakt mi to nejde do hlavy Ved ked je max 192kbps tak preco to ten konverter neskonvertuje do suboru s rovnakym bitrate-om?
A to teraz nie ze sa hadam len tomu naozaj nerozumiem preco to tak je, cize budem vdacny ak mi to niekto vysvetlite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@5
@antifunebracka
no aj tak rozmyslam, pri tych 4K videach tam asi bude viac ako 320kbps zvuku či?
Máš nejaké kvalitejšie drahšie repro (štúdiové monitory) alebo drahšie kvalitné slúchadlá?
Lebo ak nie, nevidím v tom žiaden zmysel - nepostrehneš rozdiel medzi 320kbps MP3 a FLAC
inak plati co napisal @77hanes77
mam soft ktory taha z youtube original videa take jak tam boli uploadnute. este som nemal doteraz 220+ ... preto ak sa da taham inde a rovno 320. ak je to menej tak uz pocujem ten rozdiel. ale kludne najdi. rad si poupravim nazor
www.vidtomp3.com aspon podla toho co sam vidim skonvertuje do mp3ky v rovnakej kvalite ako ma video.
Ja sa nehádam je možné že máš pravdu len prečo pri každom konvertovaní je tá hodnota iná ? A že som odtiaľ konvertoval minimálne už 1000 pesničiek a boli aj také kde bol bitrate okolo 100 (ak to bola veľmi nekvalitná zvuková stopa) a aj také kde 250-320.
A to teraz nie ze sa hadam len tomu naozaj nerozumiem preco to tak je, cize budem vdacny ak mi to niekto vysvetlite