Co mam robit? na kazdeho sa urazim za hovadinu a vtedy si to neuvedomujem ale za mesiac si powim a preco som sa vlastne urazila? a zistim ze som sa urazila za blbost!
ja suhlasim s @10 , si este vo veku kedy s ahlada, kde patris a co vlastne si ....mala by si z toho vyrasta dufam, ze aj vyrasties, a ked nepomoze tak sa mi hrozne pacil aj to s fackovanim od @3
...a ber to tak, ze ked s abudes zakazdym urazat tak budes stracat priatelov, a aj ti ktori zostanu sa budu pri tebe citit napato, lebo si budu musiet davat pozor cio povedia.....podobny problem mam so spolusediacim ale tam to je o inom....je zavysli n acigaretach a teda ked pre konci vyucovani a uz mu nemozes povedat ani slovo a est ehorsie je ked ani pred skolou nestihne ist na smoke break...
...nwm si to predstavit, za co vsetko sa urazas...mozno keby si to viac rozpisala tak by sa dalo aj viac poradit....
si mylis pojmy....ak by si bola narcis, tak sa neurazas takmer vobec, leo by si bola dostatocne presvedcena o svojich prednostiach, ze by ta dokazalo urazit pramalo veci...
mne sa zda ze den narcisov je vzdy iny den ale v aprili to byva tak zaciatkom zijem obklopena ludmi ktorí sa neskutočne urazaju,a potom sa ospravedlnia sice ale viem si predstavit jak ma uz medzitym poohovarali,ked boli urazení..čo už,musim to prežiť ked ich provokujem,..a ty to neni to ze si decko to je vrodene ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ty si presne ako moj naj. kamos ako tak pocuvam s tym rozdielom ze chlapec ma o 9 rokov viac...daj si facku zakazdym...
...a ber to tak, ze ked s abudes zakazdym urazat tak budes stracat priatelov, a aj ti ktori zostanu sa budu pri tebe citit napato, lebo si budu musiet davat pozor cio povedia.....podobny problem mam so spolusediacim ale tam to je o inom....je zavysli n acigaretach a teda ked pre konci vyucovani a uz mu nemozes povedat ani slovo a est ehorsie je ked ani pred skolou nestihne ist na smoke break...
...nwm si to predstavit, za co vsetko sa urazas...mozno keby si to viac rozpisala tak by sa dalo aj viac poradit....
...