Potrebujem poradit.. viem že semi permanentné farby na vlasy je možné riedit kondicionerom pre ziskanie pastelovej farby.. čo by sa udialo keby pridam kondicioner do permanentnej?
podľa mňa to nie je permanentná farba (teda,nenašla som to tam nikde napísané a stojí 2eurá! )
ty si už túto farbu skúšala?
a inak, za 2eurá sa ti oplatí to aj vyskúšať, na malý prameň vlasov
@staphylococcus a sú aj kvalitné? lebo ak hej, tak by som si asi mala prestať kupovať farbu za 13eur, keď sa dá taká istá za 2 (proste tá cena je taká podozrivá)
@tangerina Kallos je kvalitna profesionalna znacka + totalne lacna az nechapem...nikdy som nepočula ani jeden zlý ohlas. Ved kupujem teraz z ich stranky asi 15 poloziek za par eur,. ja beriem hned 3 farby 0.88, 0.22 a 0.65
@8 aha, to som si až teraz všimla a nevieš, či to farbí aj bez toho peroxidu? lebo ja až také tmavé vlasy nemám a nechcem si už peroxidovať a aj tie 13eurové farby si dávam bez peroxidu
(inak, prepáč, že ti to tu spamujem a vlastne som ti vôbec nepomohla )
@tangerina tak som pozerala nejake americke fora a zistila som že ak farba neobsahuje amoniak a iné podobné chemikálie tak sa to (asi) vpohode dá juhuu ale iba s kondicionerom tej istej značky čo je super... no neviem aké moc tmavé máš vlasy. Ja som si dávala manic panic červenu na taku stredne hnedu a nechytilo ani len odlesk. ved hod foto sem
@tangerina yup, ale aj tak no veci od nich su v poho, mam riasenku, stala asi 3e, ziaden zazrak, ale je dost v pohode spoluziaska si kupovala masku na vlasy, tiez okolo 3 eur tusim, litrove balenie a vraj bola dobra...
@11 a teraz si prvýkrát od nich objednávaš? ja sa toho trochu bojím, keď všade píšu, že by to mali používať len profesionáli
no ja som trochu tmavšia od blond ale nikdy mi to neprefarbilo vlasy, len mi ich to stmaví (ale ako, stále je vidno, kde ma vyperoxidované a kde odrastené ), ale ja si chcem nechať vyrásť svoje, a ten manic panic je taká jediná možnosť ako to docieliť, aby som pritom nevyzerala až tak hrozne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ty si už túto farbu skúšala?
a inak, za 2eurá sa ti oplatí to aj vyskúšať, na malý prameň vlasov
(inak, prepáč, že ti to tu spamujem a vlastne som ti vôbec nepomohla )
no ja som trochu tmavšia od blond ale nikdy mi to neprefarbilo vlasy, len mi ich to stmaví (ale ako, stále je vidno, kde ma vyperoxidované a kde odrastené ), ale ja si chcem nechať vyrásť svoje, a ten manic panic je taká jediná možnosť ako to docieliť, aby som pritom nevyzerala až tak hrozne