mala som so svojim frajreom prvy krat sex ..najpr oralny potom povedal ze ci to skusime a zasunul mi ho tam ale 6 krat bez kondomu... mozem s toho otehotniet ked sa do mna neurobil ?? nemala by osm urychlene zohnat rychlu antikoncepciu po ??
ja viem ja by som netraposila.. aj on si je isty.. lenze kamoska ma zaralmoval a co ked mal na penise nejake zvysne spermie.. tak preto tie stresy strasne sa bojim boze ..
krava (sorry, iné slová nemám), prečo si ho nedonútila dať si kondóm??? teraz rob paniku, kokos... skoro si si zmyslela.... bež si kúpiť PO... a nebol by odveci aj tehotenský test... poprípade návšteva gynekológa
tak on sa ti do úst aj urobiL?? konštatujem podľa toho"co ked mal na penise nejake zvysne spermie." tak potom by tam sanca bola aj ked mozno mala...mozno...
teoreticky nie,ale nikdy nevies.....ja som tiez par krat stresovala,ale na fore by som sa s tym urcite nedelila..........:ta tu len riadne vyfakuju....
boha, kedysi som si myslela, že tá tabletka po je vcelku fajn nápad, keby sa niečo pokazilo, ale keď vidím, koľko sa vyrojilo zodpovednej mládeže, ktorá sa o nič nestará, nič nezisťuje a potom zháňa tabletky..... šanca je malá, ale bež si to radšej kúpiť
je to mizivé percento, ale môžeš byť tehotná. nechcem ťa desiť lebo táto možnosť je dostatočne nepravdepodobná, avšak počas sexu sa vylučujú tzv. kvapky rozkoše, ktoré obsahujú spermie.
ked sa neurobil tehotna- podla mna- nemozes byt, nepanikar... inak zaujimalo by ma kolko mas rokov? zase nejaka inteligentna trinastka co sa hrnie do sexu?
@loliatko mala by si si naozaj kupit tu tabletku... riziko tam vzdy je aj ked male... zalezi od viac faktorov... ale ano mozes otehotniet aj z toho... aj ked je to malo pravdepodobne...
@31 kde žiješ človeče asisa ti to zda prirodzene možno to sam robíš ale niesi aj tak o moc lepší ako kto to kritizuje....dospej...fuj hnus až sa mi z tejto ankety chce vracať
6 dni po , kramy si mohla mat tak 5 dni abo kolko mas ,to je dajaky cca 11-12-13 den a to moze byt na hovno ...ale neboj dakde som cital ze aj pary ktore spolu normalne ziju tak im to trva v priemere 6 mesiacov kym zena otehotneje .... proste otehotniet asi neni az tak jednoduche jak sa kazdemu zda / nechraneny sex neznamena hned tehotenstvo/...bolo by to skor o velkom "stasti" keby to prave vam "vyslo" hned na 1. pokus ...dufam ze vsetko bude ok a ty este nebudes musiet ist na matersku
A presne toto je dovod, preco by deti nemali robit sex, kym nevyrastu. Nejde tu ani tak o vek, ako o toto. Nemajnu najmesiu sajn co robia, len je to "cool", alebo neviam ako to nazvat....
čosi... zaschnuté semeno je to posledné o čom mám dneska chuť počuť.. ale decko naisto nečakáš a zatuto diskusiu sa hanbi ako pes,pretože každého rozumneho človeka by napadlo,že tu ti nik nepomože...
poznám podobný prípad...baba mala deň po krámoch, resp. ešte jej ani poriadne neskončili a mala nechránený pohlavný styk...a teraz stresujú či môže otehotnieť keď sa do nej chalan neurobil a "vytiahol" ho včas...
ja ti poviem ze mal som tiez podobny pripad s priatelkou .... sprchovali sme sa spolu a boli sme strasne nadrzany ... a ona si jednoducho na mna sadla ... ale stale bola panna mala blanu vsetko ako ma byt ... ale nic sa nestalo ..lenzte to je pochopitelne kedze bola este panna a ja som nebol cely v nej ..lenze som bol sprosty a neskuseny a tiez som mal riadne stresi ... takze vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
nie, odkiaľ to my máme asi vedieť? asi nie, ale tiež je dobré občas rozmýšľať a až potom konať a nie naopak
Ani nevies ci mozes otehotniet ? tak nejeb a precitaj si posrane INko alebo co ....
Dufam ze si tehotna
Gratulujem !
@malapohroma už môžeš
je to mizivé percento, ale môžeš byť tehotná. nechcem ťa desiť lebo táto možnosť je dostatočne nepravdepodobná, avšak počas sexu sa vylučujú tzv. kvapky rozkoše, ktoré obsahujú spermie.
toľko k tomu.
A
K
E
!
ja proste nemôžem uveriť tomu že niekto niečo takéto myslí vážne..
biely vymierajú a nakoniec budeme cigánsko maďarské spoločenstvo združené v Slovenskom štáte..
buď rada ak budeš rodiť ako malina, koľke nemôžu a ty čo môžeš sa bojiš, chalana usmerní a počkaj na osto do 18 rokov
Úprimne, troška stresu ti nezaškodí... aspoň sa poučíš, keď už NEVIEŠ čo robíš...
No co ti poviem mila. Uz mas vybrane meno?
ale dufaj ze ti ten tvoj fesak prispeje min.10 evry na tu tabletku kedze nie je 2x lacna
nabuduce len s gumou..