stala sa mi taká nepríjemnosť. zjedla som si pírsing =/ a tak by som ho chcela vygrcať (nechutné, ja viem, viem, že piercingy sa vám nepáčia, blablabla, toto počúvať nemusím)
takže...nejaké rady, ako sa vygrcať? či pred tým niečo robiť
@hnijuuca súhlasím s @hetfield .. mne sa stalo, že som prehltla špendlík,.. teda som si to myslela .. boli sme na rontgene a tam mi povedali, že nič nemám,.. ale keby som aj mala, že ten špendlík pôjde hlavičkou dole a potom ho vykakám
Myslím, že sa nemusíš báť, podla mňa by si sa skôr s tým piersom zadrhla, kebyže ho chceš vyvracať .. ale najjednoduchšie asi zájsť za lekárom a on ti určite bude vedieť odbornejšie poradiť
ten pírs môžeš dostať späť aj tak, že ho vylúčiš, len potom sa budeš musieť trocha pošprtať a čo to je za pírs, že ho silou- mocou chceš späť? od babičky si ho dostala alebo čo? len aby sa ti to vracanie nezapáčilo a bola z teba bulimička
@nikol545 no fuj!! a áno, je špeciálny, zarobila som si naň sama a kupovala som ju s osobou, ktorú už pravdepodobne nikdy neuvidím :/ no keby mám nejaký nábeh na bulímiu, či čo, tak sa vygrcať viem
vraj je dobré, keď sa pred tým vypije pohár vody :/
@rischo vieš, toto mi príde asi tak vtipné jak čokoláda na chudnutie. teda pardón, na tom aspoň niečo vtipné je. nie každý musí byť nadržaný dement, ktorý si honí aj pri tom, keď mu náhodou nejaký oblak pripomína nejaké zvieratko. (tým som nechcela označiť teba, ale proste.. je to maximálne nechutné)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@mielikki
@malapohroma v pere... a on sa straašne často odmontovával a teraz som ho prehltla tak nestane, len ja ho práve chcem mať a preto potrebujem grcať
@patrixo ďakujem, ožierať sa nepotrebujem
Myslím, že sa nemusíš báť, podla mňa by si sa skôr s tým piersom zadrhla, kebyže ho chceš vyvracať .. ale najjednoduchšie asi zájsť za lekárom a on ti určite bude vedieť odbornejšie poradiť
@popeyka ale tak mne je úplne jedno, či mi to roztrhá črevá, alebo sa mi to zasekne v oku, ja ho proste chcem späť ale dík
@sompovedal to je mi jedno, ja ho proste chcem vygrcať, abych ho mala
@patrixo na mňa mlieko nezaberá, to už mám odskúšané
@schizoofrenik cmuk aj dve
vraj je dobré, keď sa pred tým vypije pohár vody :/
@rischo ja nemasturbujem, vieš? taktiež ani negrciam a preto neviem, ako na to
@sisel thx x)
radsej chod doktorovi