zdravim, potrebujem napisat sloh,ktory ma byt vo forme motivacneho listu preco chcem pracovat k danom knihkupectve,preco som pre tu pracu dobra a etc. prosim poradte mi co tam mam pisat a ake dovody spomenut. ja som uplne zufala. dik
V knihkupectve chcem pracovať pretože sa mi to zdá ako perspektívna práca z toho dôvodu že potrebujem papirky na jointa a niektore knihy maju aj 1000 strán z toho mi vychádza že z jednej knihy mám aj tisíc velkých jointov
nechcem byť sprostý, ale prečo ta profka alebo kto to je, vymýšľa také jebnuté slohy, erácu v knihkupectne možu vykonávať aj skrachovaní gymnazisti za 250€.....filip
a už o akej perspektíve sa tu píše, veď tam nenexistuje žiadný postup, nanajviš tak hore rebríkom bližšie ku stropu za knihami...........
zajko ale je to iba uloha, nemusi si tak budovat karieru a niekedy sa aj z mala daju robit divy, ked je clovek odhodlany .. a k ulohe .. pomaha pisat , ze presne dana pozicia splna tvoje poziadavky na perspektivnu a kreativnu pracu, v ktorej mozes uplatnit svoju schopnost sebarealizacie a sebaorganizacie. Podotkni, ze si komunikativna, mas rada pracu s ludmi, k literature mas kladny vztah, si zodpovedna a flexibilna .. snad ako par rad od cloveka, ktory sam robi pracovne pohovory a prijima do zamestnania, trosku pomohl a take ulohy sa raz v zivote budu hodit, vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a už o akej perspektíve sa tu píše, veď tam nenexistuje žiadný postup, nanajviš tak hore rebríkom bližšie ku stropu za knihami...........