Prosím meno dobrého psychológa. Takého co vám naozaj pomohol nie takého co vám povie aj to co sami viete, akoze mate chodiť von s ludmi a cvičiť. Mam zo života guláš. Ale tu na Kysuciach som ešte nenasla dobrého psychológa.
Ja som mala kedysi naozaj dobreho psychologa, ale uz niekolko rokov je preč. A teraz v poslednom case som sa skusila objednat a ist k dvom (jedna pred rokom a jedna tohto roku) a obe boli strata času a este som bola ako dieťa u 3 rôznych a 2 mi nepomohli a 1 poškodil, takže... je to také no :/
je to podla mna fajn, ked mas vela casu a nemas sa komu vykecat, ale najst niekoho poriadneho, to sa mozes dakedy hrabat aj roky (a dakedy na nho mozno narazis rychlo, dobre je sledovat recenzie napr. na lekari.sk a ist k takemu, co ma veela dobrych), zase ja som z Kosic, cize chapem, ze v kysuciach to bude este tazsie
Neporadím ti síce nejako veľmi osobne, ale kedysi som dostala radu, že nejaká teta v Nitre je vraj dobrá. Myslím, že to bola Margita Drienovská, ale nie som si istá. Ale takisto neviem, či vlastne ešte robí. A teda, je v Nitre, no...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Psychologov som mal 2, ale su v kosiciach.