Nemaš sa čoho bať... pozri... ked nejaky vypatlanec napiše monitor na 10% a dostane sa tam kam chce tak preby si sa sa nedostala ty ! nieje sa čoho obavať... školam nejde o to jake maš znamky alebo monitor oni potrebuju prosto nabrať žiakov lebo maju zato prachy a vypatlany prepadnu a tym padom ich vylučia... neriešia to ... a jedine kde sa kuka na to su nejake bili gymple abo konzervy...
Jezis nestresuj sak to nic neni ja som sa vobec neucil a napisal som to ceelkom obstojne Neviem coho sa bojis... Budes asi nejaka bifla ked aj krce mas uz Len aby si sa dozila! Ale tak drzim palce
@Zuzana15 ziadne stresy, ja som sa nanho voobec nepripravoval, vobec som nestresoval, proste som tam isiel, ze si napisem nejaky lahky testik. napisal som to na nejakych 90/75% tusim, co mi je ajtak na hovno, kedze sa to nebralo na prijmacky na ziadnu strednu na ktoru som sa hlasil (a som na matickom gympli) tj, bud pises talentovky do specializovanych tried, obycajne prijmacky do normalnych tried, alebo bez prijmaciek do nejakych inych skol (teraz narychlo neviem, myslim ze nejake ucnovky a priemyslovky)
cize fakt, nic si z toho nerob, je to uplne obycajny test, ktory je vlastne uplne nanic, kedze nejde ani na znamku ako ostatne, ani na stredne...
ja inak hrozne stresujem... teda, matiku BY SOM TEORETICKY mohla dat na 90%, ale ta slovina... pochybujem, ze dam 50%.... to bude hrozne...ale potrebujem ju dat na 90%, lebo sa chcem dostat na jeden gympel...omg...toto bude...
vykasli sa na neho...ja som sa tiez bala ale potom som si povedala ze zivot ide dalej..spraivm nespravim..kasli na to..a ked mi mama povedala ze ako to napises tak napises..a potom som dosla domov a ze ako si napisala tak si napisala...
Ježiiš však kľud =D Ja nechápem čo.. ja som sa vôbec nestresovala a napísala som to celkom fajn... sa ukľudni lebo keď sa takto budeš stresovať tak všetko zabudneš a nenapíšeš nič =p a aj tak je to veľmi ľahké =P
neboj sa,keď máš šajnu čo v škole preberáte a vieš to,tak monitor neni o nič horší ... ja som sa naň neučila tak som tam aj s tým išla,že mi je jedno jak to dopadne a dopadlo to fajn
proste nemáš čo stresovať.. ja som sa učila ako krava... dobre som napísala... alee teraz kebyže mam písať ešte raz.. tak sa neučím... je to pohoda jahoda... enboj to zvládneš... šak je to len trošku viac ako obyčajný polročný test
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
cize fakt, nic si z toho nerob, je to uplne obycajny test, ktory je vlastne uplne nanic, kedze nejde ani na znamku ako ostatne, ani na stredne...
proste nemáš čo stresovať.. ja som sa učila ako krava... dobre som napísala... alee teraz kebyže mam písať ešte raz.. tak sa neučím... je to pohoda jahoda... enboj to zvládneš... šak je to len trošku viac ako obyčajný polročný test