Nic v zlom, ale tym ze sa budes lutovat nic nevyriesis a hodenim pod vlak uz toboz, ved mas cely zivot pred sebou. Chcelo by to trochu optimizmu a viacej si ver...
no dalej, hmm s tym, ze sa zabijes spravis problemy iba druhym ludom. Problemy si clovek vytvara sam a potom z nich robi este vacsie a vacsie a naco? Mas problem vyries si ho. a zasa ake mas problemy si nenapisala .... ale chces rozveselit a nie poradit ze?
Baca drzi v ruke neznamu hmotu a sprta si do nej nozikom. Pride k nemu cech a vravi mu: co to delate pane baco
Baca: ale zistujem ci to je hlina alebo hovno.
cech: ukazte ja ochutnam a poviem vam, cech ochutnal a vravi. Ved to je hovno pane baco.
A baca na to: ved som sa aj divil co by robila hlina v riti
na tomto vtipe som sa pred dvoma rokmi neuveritelne smial
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
no dalej, hmm s tym, ze sa zabijes spravis problemy iba druhym ludom. Problemy si clovek vytvara sam a potom z nich robi este vacsie a vacsie a naco? Mas problem vyries si ho. a zasa ake mas problemy si nenapisala .... ale chces rozveselit a nie poradit ze?
Baca drzi v ruke neznamu hmotu a sprta si do nej nozikom. Pride k nemu cech a vravi mu: co to delate pane baco
Baca: ale zistujem ci to je hlina alebo hovno.
cech: ukazte ja ochutnam a poviem vam, cech ochutnal a vravi. Ved to je hovno pane baco.
A baca na to: ved som sa aj divil co by robila hlina v riti
na tomto vtipe som sa pred dvoma rokmi neuveritelne smial