Čavte , potrebujem helfnúť. Mám taký problém: zoznámila som sa s jedným úžasným chalanom cez azet. Nikdy sme sa nevideli, len, no akosi som sa doň ho buchla Mám 14 on 17rokov. No ale k veci. Píšeme si asi tak 3 týždne. A on by sa chcel stretnúť...
ahojky,chichi.trema??každy ma tremu.nebozkavala??tak ako vieš dýchať od narodenia tak sa vieš aj boskavať od narodenia.neboj sa.tremy sa asi neda zbaviť je to normalne,po kratkom čase odpadne.hlavne bud sama sebou a nehraj sa na niečo čo nie si.a už si ho aj videla,či rande naslepo?
Uprimne povedane, zacala si falosnu hru (na Azete) od zaciatku a teraz musis s pravdou von. To je najhorsie, lebo musis priznat, ze si nehovorila (nepisala) pravdu. Ale aj tak sa da pomoct. Ak to nepochopi, je to iba jeho problem. Ak pochopi, vies, ze je to clovek, ktory vie odpustat - teda ma u teba dalsie plus. Ale rozhodni sa sama, to nemoze urobit za teba nikto.E
NO MOJA.. JA BY SOM TO SPRAVILA TAK, ZE BY SOM MU NAPRIAMO NAPISALA, ZE ESTE NIESOM PRIPRAVENA STRETNUT SA A POCKALA BY SOM KYM SAMA TROSKU "DOZREJEM" VED UTECEIE VAM NIECO? PISTE SI ESTE 3 TYZDNE A MOZNO ZISTIS ZE SA S NIM ANI STERTNUT NECHCES ALE NIE.. DUFAM ZE TO DOBRE DOPADNE
To mas uplnu praudu mne sa stava cosi dost podobne napisat toho dokazes ovela viac ako povedat ja sa pri tekomto stretnuti nedokazem ani poriadne pozerat do oci a rozpravat sa otvorene a to je dost bieda myslim ze ale taketo trable ma dost 14-15r bab neboj dako to hadam zvladnes
Ludia hanblivy to maju tazke. Ja takisto patrim medzi nich a viem ake je pri rozhovore s niekym sa dotycnemu pozerat do oci. Ale ked sa s tym clovekom viac zblizis a najdete spolocnu temu(kedze si pisete, tak by to nemal byt problem, urcite ste uz nejaku spolocnu temu nasli), tak ani nepomyslis na to, ze nejaku tremu mas.
Ale poradim ti jedno. Ak si date rande, skus zvolit nejake miesto s tlmenejsim svetlom alebo viac ludmi... Mne to akosi vzdy pomaha. Good luck!!!
niekedy je to super..to stretko ale moze to skoncit aj tak ze sa nebudete mat o com bavit no ja si myslim ..ze to tvoj pripad nebude ked sa trosku osmelis..skus mu povedat ze si dost hanbliva...a podobne veci co mas na srdci aby vedel co ma cakat..
akože kvôli tebe som sa zaregistroval aby som ti napisal moj nazor, tak si ho aspoň prečítaj.. mno akože hentaké písanie je dosť že riskantné.. ja som si tak tiež písal.. ja mal foto a ona nie.. bola total haluzna a po každý krát čo sme si písali som sa mrte nasmial.. a tak sme si povedali že by sme sa mali stretnúť stretli.. ona bola úplne úžasná a ja mal v očiach srdiečka..tak a od toho stretka sme spolu.. milujem ju a som vďačný tej náhode že sme si začali písať.. takže odporúčam ísť do toho i keď si hanblivá a ... proste držím palce..
dik Centrofixxke, ze spravne napisala moje meno, malokedy sa to stane. Ako sa da nieco ine povedat do oci a ine do mailu??? Ked sa ta nieco opytam v maily, tak je to ako keby som sa ta to opytal face-to-face.E
Ja som mu pisala ze som hanbliva.. Lenze on si mysli ze niesom lebo sa viem bavit o vsetkych moznych veciach... (aj nemoznych ) Takze to bude prenho dost blbe ked to naozaj zisti.. No co uz. Este vzdy mozem odtial zdrhnut
ok takze... Dohodli sme sa ze sa stretneme v sade janka krala... ked som bola na ceste tam v autobuse, hrozne som sa premahala aby som nevystupila.. napadlo ma to pri kzdej zastavke... Isla so mnou aj kamoska, lenze ona isla do auparku.. ale aspon isla so mnou v tom buse.. lebo inak by som fakt vystupila . ked som tam prisla, ty kokso tak mi bilo srdce, som myslela ze asi odpadnem.. este tam nebol, tak som si sadla na lavicku.. asi po 10min ma niekto poklopal po ramene.. otocila som sa. bol to on a mal ruzu dal mi nezny bozk na peri. skoro som sa roztopila potom sme sa prechadzali, (hovoril skor len on, ja som ticho pocuvala ) a ked sa ma nieco spytal aspon som nieco vypotila.. A POTOM, Z NICOHO NIC, MA PRITISKOL KU STROMU A ZACAL MA VASNIVO BOZKAVAT.. TY koks este stale mi bije srdce, ked na to myslim.. nemohla som dychat ale bolo to prijemne.. zabudla som na strach z bozkavania, aj na to ze to neviem.. islo mi to celkom fajn. no a potom sme isli na pizzu a potom sme sa zase bozkavali povedal ze som to najlepsie co stretol.. a odprevadil ma az domov. a nakoniec mi vypecatil dlhy bozk na peri.. ach jaj
hehe akože rešpeeeeeeeeeeeeekt ja vravel že maš ist do toho .. a on vobec nespozoroval že sa nevieš.. resp nikdy si sa nebozkavala? fuha..to si trenovala doma či čo? hm a kolko ma on vlastne rokov? s tou ružou ta dostal hm? btw,,,čo ak by sa tebe nelubil čo by si spravila?
lakino som rada ze som dotoho isla. ma 17 ja 14 . e predtym som sa este nebozkavala a myslim ze to nespozoroval a stou ruzou ma fakt dostal.. este som nikdy nedostala ruzu a lubil by sa mi urcite.. poslal mi asi 20fotiek
ahojte prečítala som si vaše názory a som rada, že ste akí ste.. a tebe centrofixxka gratulujem! ja som ete nemala vzťah ale poznala som už 2 chlapcov, ktorí mali podobné úmysli ako ja, len odvaha nebola ja osobne sa strašne bojím vzťahu lebo som zložitá- všetko analizujem , a potom sa trápim....nad ľudmi, ktorí mi ubližuju... a teraz sa tiež poznám s jedným chalanom, ktorého si vážim- pre jeho názory a myšlienkové pochody..len háčik je v tom , že sme sa už 2 mesiace nevideli-lebo on ani ja nefieme čo vlastne chceme,on stále urobí nijakú hlúposť a mňa jeho chovanie odrádza od toho aby som sa s ním vôbec stretla.. neviem to, čo cítim nazvať láskou-no čítala som, že lásku prežíva človak vtedy, ked to nefie popísať a myslím, že je to pravda ved slová sú príliš obmedzené na to , aby sme nimi mohli vyjadriť cit akým,láska, je tak prajem veľa láskových dní....
"Nech sa stane cokolvek,"povedala"nic to nemeni na jednej veci.Ak som princezná v handrach,mozem byt princeznou vo svojom vnutri.Je lahke byt princeznou v satach zo zlata,ale je ovela vacsim vitaztvom byt princeznou tak,ze o tom nikto nevie."
A co keby si isla na prve stretko s kamoskou ,najprv by ste sa ,,spoznali´´ a potom by sa ti uz lahsie islo na druhe rande.A ktovie mozno ak pojde s tebou kamoska,tak nebudes hambliva a mozno sa to stane uz na prvom stretku..Tym stane som nemyslela sex.
andica asi si dobre necitala, lebo uz som sa s nim stretla..
a inak vzat sa vyvija uplne uzasne.. uz sme sa stretli asi 10 krat. nikdy sa s nim nenudim.. dokonca som bola aj unho doma. boli doma aj rodicia a zobrali to uplne v pohode.. dokonca ma ponukli aj kolacmi . je hrozne pozorny. a este nieco.. rozpravali sme sa O TOM (ano tym o tom myslim sex a plne chape ze mam len 14.. a sam mi povedal ze vztah a laska nie je len o sexe.. a ze kludne pocka ci rok alebo dva, alebo aj 10 .. boooooze ja ho tak milujeeeeeeeem..
Tak ti teda prajem aby ti to vydržalo čo najdlhšie.
Závidím ti takého pozorného, aj ja by som takého chcela, fakt. Nemám také šťastie. No vidíš, možno zo začiatočnej ostýchavosti sa z teba vyvinie riadna levica
pekne, pekne... vazne... najprv som si precitala iba ten 1. prispevok kde si pisala o tom, ako sa s nim chces stretnut.... pisali ste si 3 tyzdne... len tak pre seba som sa tichucko zasmiala a povedala som si - to nemoze nikdy vyjst... 3 tyzdne? ako sa moze niekto poznat uz po 3 tyzdnoch? myslela som, ze je to prilis malo, aby jeden poznal druheho... mala si zjavne stastie na takeho chalana, vzane takych je dnes uz len malo... ani ja som este nedostala kvet od chalana.. (pokial neratam otca na MDZ ... akosi nemam stastie na takeho, ako mas ty tak ti prajem, aby ti to dlho dlho vydrzalo... a daj vediet ako sa vas vztah dalej vyvija drzim vam palce
Oóóóóóch môj bože mňa to tak dojalo že sa musím dačoho držať aby som od šťastia že vám to vyšlo rozplahať jáááááááj prečo aj tu niesú taký pozorný zlatý aromantycký a ešte k tomu aj dobrý chlapci ja mám 17 a ešte som žiadny vážny vzťah nemala pretože sa bojím vážneho vzťahu áno presne tak ja Dinka sa bojím vážneho vzťahu musím uznať že ti Centrofixxka v hĺbke duše závidím dúfam že sa nehneváš ale dačo také krasne ako si zažila ty bože bože dopraj mi takého chlapca ja som tak zúfalá ja chcem mať pri sebe človeka s ktorím by som sa mohla obýmať bozkávať tešiť sa sním z maličkostí maznať sa s ním prečo prečo prečo Hmmmmmmmmmmprečo ja nie aj ja aj ja please Cmuk smutná Dinka
Pepa - ja mam podobnu skusenost, ale nie je to chalan z pokecu to by som nejako nebrala asi. Zoznamili sme sa presne pred 11-imi mesiacmi na jednej diskusii a odvtedy si piseme cez icq. V septembri sme sa prvy raz stretli (on je z BA, ja zo ZA) a sme stastne spolu a stretavame sa tak casto, ako to len ide!
neboj sa nicoho hod nejaku temu pozdrav ho a kecajte o com sa da a nhanbi sa lebo ta uz ani na azete nepozdravi. Rozumies? ked si v ten den nanho zviknes pojde to v pohode...............................................................................................len sa nehanbi......................................................moj bratranec sa tiez stretol jednou babou z azetu a dopadlo to tak ze hned prvy den spolu chodili.................
chapem ta ze máš strach.aj ja som sa už stretol s dievcatom ktoré som nikdy predtým nevidel.on ťa pochopí, ak bude citlivý.pokúsi sa byť absolútne otvorený len preto, aby sa tvoj strach zo stretka vytratil.povie ti, ze sa nemás coho báť a keď budete spolu tam, kde je hrozne vela ludí, tak ti nikto neublízi.nemusís sa báť.povedz mu pred stretkom ze si hanblivá a vsímaj si jeho reakciu.vyskúmaj, ci ti nechce ublíziť.práve aj jeho pohodové správanie teraz môže byť akousi taktikou aby si sa teraz nebála a potom aby si mu verila a on aby ta zobral niekam kde by ti spravil zle.dávaj si pozor.
caute babyyy.. konecne po 2 mesiacoch nam zapli interneeet.. som tak stastna.. no vztah sa vyvaija uplne bozsky.. ani si to neviete predstavit. ja mam take stastie.. nemam vela casu. ale urcite si sem este sadnem a vsetko vam vyrozpravaam
znie to tak uzasne až sa mi tozda nerealne a možno trošku zawidim wed kto by nexcel takeho xalana prajem ti nex wam to dlho wydrzi..iked tato diskusia je dost stara na to aby sa to aj rozpadlo ale čitalo sa to welmi dobre
hmmm....podla mna sa nemas coho bat lebo ja som si myslela to iste ze ked pojdem von s jednym chalanom s ktorym som si pisala ze bude ticho a ze sa ledva pozdravime...a aj som mu to napisala a aj sme si na tu temu zazartovali (ze budeme ticho a tak)ale potom ked sme boli vonku tak to bolo v poho...sice boli take chvilky kedy sme len tak isli ale to boli len take 5 sekundove...a teraz spolu chodime ...tak drzim palce nech ti to vyjde
klobuk dolu ze si sa s nim naozaj stretla... s vela ludmi som si pisala cez pokec a booom a pod. niektorych som si aj oblubila... len ze neviem si stale predstavit ako by som sa s nimi stretla... urcite by som sa mrte hanbila a ledva zo seba nieco vypudila a isto by to bola kravina, alebo by som tolko rozmyslala ci je to vhodne povedavat alebo nie, ze by nie raz nastala traaapna chvila ticha... ale ja mam vseobecne taky problem s ludmi ktorych nepoznam poriadne... ked som s kamaratmi tak poviem co ma napadne a nieje to blble a proste som spontanna a nerozmyslam nad kazdym slovom, len ze pri spoznavany novych ludi mam problem, takze automaticky mam problem aj pri spoznavani nejakeho chalana a uz straasne dlho som sama... a voobec sa mi to takto nepaci... vela krat o sebe pochybujem, ci som dost dobra a pekna a ze preco ma nikto nechce a pod. hluposti... nemyslim si ze by som sa mala cela zmenit ako osobnost ale ze by mozno stacilo zmenit pristup k zivotu a ludom... len nejak neviem ako... prosim vas, poradte mi niekto...
no tak ket je taky ukecany tak to mas dobreee to kazdy ma tremu len si prectavuj ze ste sa uz videli a ze ho poznas cely zivot a trema ta prejde aspon dufam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ale poradim ti jedno. Ak si date rande, skus zvolit nejake miesto s tlmenejsim svetlom alebo viac ludmi... Mne to akosi vzdy pomaha. Good luck!!!
Frances Hodgsonova Burnettova:
Mala princezna
z toho môže byť už fakt poriadna love story.
Takže centrofixxka, len píš ďalej ako sa ten váš vzťah vyvíja, rada si to prečítam.
PS: Napíš i to, kde ste sa už dostali ak s tým nemáš problém napísaať niečo i zo svojho súkromia.
a inak vzat sa vyvija uplne uzasne.. uz sme sa stretli asi 10 krat. nikdy sa s nim nenudim.. dokonca som bola aj unho doma. boli doma aj rodicia a zobrali to uplne v pohode.. dokonca ma ponukli aj kolacmi . je hrozne pozorny. a este nieco.. rozpravali sme sa O TOM (ano tym o tom myslim sex a plne chape ze mam len 14.. a sam mi povedal ze vztah a laska nie je len o sexe.. a ze kludne pocka ci rok alebo dva, alebo aj 10 .. boooooze ja ho tak milujeeeeeeeem..
Závidím ti takého pozorného, aj ja by som takého chcela, fakt. Nemám také šťastie. No vidíš, možno zo začiatočnej ostýchavosti sa z teba vyvinie riadna levica
v zivote som tolko necitala ako teraz =DD
uff to bolo na dlhe citanie..
pocuj fixka =DD vydaj knihu alebo mi pis pokracovania na mail nie som tu totiz zasto bohove
ludia klobuk dole je co citat =DD
pepa511@azet.sk
p.s. akoze ja som haluzny clovek az az ale ist na radne s chalanom z poekcu uff...
ale aj kamoska ma frajera s pokecu a ide im to =DD
pekne ozaj som na vas obe hrda
pepa vas lubi
tak to mas fajne
wow,toto teda citat .´= )
drzim vam palceky a napis nam pls.ako to pokracuje ja som straaaaaaasne zvedava .
pa
Fidorka
klobuk dolu ze si sa s nim naozaj stretla... s vela ludmi som si pisala cez pokec a booom a pod. niektorych som si aj oblubila... len ze neviem si stale predstavit ako by som sa s nimi stretla... urcite by som sa mrte hanbila a ledva zo seba nieco vypudila a isto by to bola kravina, alebo by som tolko rozmyslala ci je to vhodne povedavat alebo nie, ze by nie raz nastala traaapna chvila ticha... ale ja mam vseobecne taky problem s ludmi ktorych nepoznam poriadne... ked som s kamaratmi tak poviem co ma napadne a nieje to blble a proste som spontanna a nerozmyslam nad kazdym slovom, len ze pri spoznavany novych ludi mam problem, takze automaticky mam problem aj pri spoznavani nejakeho chalana a uz straasne dlho som sama... a voobec sa mi to takto nepaci... vela krat o sebe pochybujem, ci som dost dobra a pekna a ze preco ma nikto nechce a pod. hluposti... nemyslim si ze by som sa mala cela zmenit ako osobnost ale ze by mozno stacilo zmenit pristup k zivotu a ludom... len nejak neviem ako... prosim vas, poradte mi niekto...