zazili ste to uz niekedy aj vy? doposial som myslela ze sa to zlepsi, ale mylila som sa asi. vobec sa mi tie bozky nepacia. v com to moze byt? prosim piste svoje rady a nazory!!! diqy moc
AKO MOJA TO SI NA TOM DOBRE JA SOM MALA TIES JEDNEHO CHALANA KTORY SA TAK OTRASNE BOZKAVAL SE DOVI A KED SOM MU TO POVEDALA TAK SOM HO US NIKDY NEVIDELA URAZIL SA....ALE TY SA SKUS S TYM TVOJIM O TOM POROZPRAVAT AK JE NORMALNY POCHOPI TO
@2hej lenze co mu mam povedat? ze pocuj sa zle bozkavas? lenze ja mu neviem narovinu povedat v com je problem..lebo on sa bude pytat a co a ako. lenze ja neviem. proste predtym s inym chalanom sa mi to pacilo ale tuna nie.
@1prave to ze mna uz nebavi viest ho...bola som zvyknuta na to ze som ja bola vzdy vedena heh.
@3 a ako sa to ma naucit ako to nikdy nerobil? Vsak ked ides napr. na tanecnu tak chlapy su po vacinou vedeny aby sa to naucili od sksueneho clvoeka. Pokial o neho budes chciet prist .... ak si mysli, ze to vie, tak ho uved do toho, ze to nevie. A proste ho nauc co ma robit aby vedel. Myslism si, ze to nie je nic zlozite.
pocuj,ved mu pri bozkavani jemne posepkaj,ze...nechaj ma chvilu viest...neico ta naucim,alebo nieco podobvne,ale povedz to tak,aby ti nemohol oponovat,a co ako presne robi zle...ci uplne vsetko?
@4 ako to myslis "pokial o neho budes chciet prist"?
a ako ho mam uviest do toho, ze to nevie? praveze aj ja som si myslela ze to nie je nic zlozite ale to sa neda!! skusali ste to uz niekedy niekoho to naucit? to sa neda!!! proste strasne mlandrave usta, jazyk, setko...
dobre este taka vec. stalo sa vam ze ste mali pri bozkavani cele usta oslintane-teda myslim najma bradu? normalne bozky na usta ale mate oslintanu bradu...on proste len otvori usta a kruzi jazykom. lenze nevie ze aj usta sa maju trosku hybat..myslim ako pery.
@9 vies ja sa pri tych jeho bozkoch nudim, ziadna vasen, nic. on to nevie vobec roztocit. bud uplne pomaly a mlandravo a ked sa mu mozno zazda ze mne sa to uz nepaci tak mu jazyk zrazu uplne stvrdne a hlboko ho dava potom do ust, co tiez nie je dobre. z extremu do extremu...
jj ako pisal @14 tak dat do toho vasen a naucit ho, mozno sa boji nevie ... tak to roztoc ty vypite si, mozno mu to pomoze. ale nie vela tak poharik alebo ja neviem co a potom to roztoc ty a ukaz mu, ako si to predstavujes. opis mu, co ma robit konkrente a pri com a je to. myslim si, ze urcite to nespoznas hned alebo po tyzdny mesiaci urcite
Tak ho to budes musiet naucit staci ked mu povies postupne co sa ti pacilo napr s byvalym si spomen co robil a povedz mu to (samozrejme vynechaj ze to tak robil byvaly a on to urcite rad zapoji a potom mu mozes zas dat dalsi "trik" atd a pokial nie je debil tak s tym svojim sposobom prestane.
Ja som tiez nebol majster (ani nie som) ale tak stacil jeden bozk pod vedenim ex a pochopil som co sa jej paci a bolo
Sadni si na neho a nech on sa moc nehýbe. Takto sa ti nebude dávať hlboko do úst ani nič a nech robí presne to, čo ty
Možno má zlé zlozvyky.
Môj súčasný priateľ sa predo mnou so žiadnou nebozkával, takže pekne som si ten prvý bozk viedla ja. Pekne pomaličky. Tie ďalšie razy sa snažil viesť on a tiež som ho musela usmerňovať, že nie tak hlboko a časom sa naučil
Joj, ale strašne rád mi mokrými perami pobozká noštek a vie, že mne to strašne vadí
viete ako mi to pripada? lebo to co pisete ze ho to mam ja naucit popritom ako sa bozkavame som uz skusala.. ale mi to pripada ako ked sama zena tlaci auto a potrebuje este niekoho pomoc. tak mi to pripada. to sa neda pretlacit...
fuuu tak to je dost problem..aj ja som taky zazila...potom co dostal moj chalan strojcek tak bozkavanie sa zmenilo na hrozu...nie kvoli tomu strojceku ale kvoli tomu ze bol strasne napaty a tak.....no a ked chyba vasen v boskoch tak to nieje to prave orechove... skus tomu nechat cas mozno sa zlepsi
Čo sa týka toho, že si celá oslintaná, tak asi chalan otvára ústa až príliš. Povedz mu (s humorom!) niečo ako: "Nezjedz ma " alebo "Baby nemajú až také veľké ústa ".
Čo sa týka jeho práce s jazykom, 'zakáž' mu ho používať. Dávajte si len také božteky perami. Raz za čas mu vybehni jazykom na pery, ale nie ďalej. Snáď si to všimne a začne robiť podobné ťahy. Tým, že ho 'donútiš' nepoužívať pri bozkávaní jazyk, ale len pery, tak sa aj on naučí, ako nimi pohybovať.
Základom všetkého sú hlavne malé božteky. Len perami, bez jazyka
no tak aj podla mna by si ho mala viest ty a to je v kazdom z nas ze ked citi ako to ten druhy robi tak vie ze jemu sa to tak paci a tym padom sa bude pokusat robit to tak jak ty ale ked ani tak..tak potom v obidvoch je chyba sorry....
akoze uplne odveci preto ze sa nevie tak dobre bozkavat tak mu davas kopacky .. to naco si z nim zacinala len for funn alebo ako ? .. to je smiesne ked niekoho lubis tak ti je ukradnute ako sa bozkava on sa to nauci .. niekomu to trva dlhsie boze .. upa dmnce sorry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
@1prave to ze mna uz nebavi viest ho...bola som zvyknuta na to ze som ja bola vzdy vedena heh.
a ako ho mam uviest do toho, ze to nevie? praveze aj ja som si myslela ze to nie je nic zlozite ale to sa neda!! skusali ste to uz niekedy niekoho to naucit? to sa neda!!! proste strasne mlandrave usta, jazyk, setko...
ale k veci.
Pokial zacnes ty tak sa on prisposoby.
Mal by som prikla, ale tam vedel chalan a baba nie Proste zacnes ty a tak ... po priapde ked ma tak lenivi jazyk nech skusi dake cvicenia.
bozkavanie...nic natom neni, trosku jazykom a ked je vela slin tak cucnuc to perami
Ja som tiez nebol majster (ani nie som) ale tak stacil jeden bozk pod vedenim ex a pochopil som co sa jej paci a bolo
Možno má zlé zlozvyky.
Môj súčasný priateľ sa predo mnou so žiadnou nebozkával, takže pekne som si ten prvý bozk viedla ja. Pekne pomaličky. Tie ďalšie razy sa snažil viesť on a tiež som ho musela usmerňovať, že nie tak hlboko a časom sa naučil
Joj, ale strašne rád mi mokrými perami pobozká noštek a vie, že mne to strašne vadí
chlapec sa zlepsi eln mu to prosim nehovor to by mu ego padlo az na dno
Čo sa týka toho, že si celá oslintaná, tak asi chalan otvára ústa až príliš. Povedz mu (s humorom!) niečo ako: "Nezjedz ma " alebo "Baby nemajú až také veľké ústa ".
Čo sa týka jeho práce s jazykom, 'zakáž' mu ho používať. Dávajte si len také božteky perami. Raz za čas mu vybehni jazykom na pery, ale nie ďalej. Snáď si to všimne a začne robiť podobné ťahy. Tým, že ho 'donútiš' nepoužívať pri bozkávaní jazyk, ale len pery, tak sa aj on naučí, ako nimi pohybovať.
Základom všetkého sú hlavne malé božteky. Len perami, bez jazyka
V pravej láske toto určite nemôže vadiť a keď že to vadí, takto nie je pravá láska...
Najlepšie riešenie bude rozchod – za týždeň príde ďalší neboj sa...!