@pseudos tak to musíš ísť do obchodu a zmerať, koľko sa ho stočeného zmestí na jeden rovný meter, a potom prepočítaš výsledok to už je ale praktická úloha, ak nenájdeš informácie na nete
ja som mal kedysi taky genialny priklad na obsah, len uz akosi nvm najst obrazok :/ ... tak ho aspon popisem stvorec ABCD so stranou a=6cm prehneme tak, ze bod D spojime so stredom strany AB. Stvorec sa tym prekryje az na 3 trojuholniky, kt ostanu vycnievat (z 1 strany su nekryte). Vypocitajte obsah najmensieho trojuholnika z nich (vravim, obrazok by bodol, ale snad ste to pochopili aj bez neho )
@snehovavlocka na nu? to neviem vypocitat ani ja ... ale ved jej ulohou nebolo dany priklad vypocitat, iba ho vymysliet ... to nech uz pocita ucitelka, som zvedavy, ci by to dala (samozrejme bez rysovania, cisto aritmeticky )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
t
uff, tak to netusim
ojeby na nebi!
@pseudos ale ona má len 12 síce neviem, čo presne sa učia, ale toto mi príde na ňu komplikované, keď ani nevie, ako vyzerá obyčajná slovná úloha
@pseudos no ja sa na to radšej ani pozerať nebudem, prečítala som si to a stačilo mi, nechce sa mi to kresliť
no to hej, vlastne záleží od inteligencie učiteľky, či by jej to zhltla... keďže sa ani nestará, čo sa učili, mohlo by to prejsť
volaju ta!
tu nepomôžem ani ja