Ide o to že nemám kamarádky. Akokolvek sa snažím,nejde to...Raz by som chcela mať naj kamošku..Ale z tých dnešných 12-13 detí nič normálne nenájdem. Som z jednej malej obce,ktorá je pri Ilave..A tam teda toho na výber moc neni. Bud sú šialené alebo býv
ja si myslím, že nasilu sa nedá nájsť kamarátku.... správaj sa tak aby si bola sama sebou... nerob čo nechceš len preto aby si zapadla do kolektívu .... daj tomu čas a kamarátku isto nájdeš... možno skús navštíviť nejaký krúžok, ktorý by ťa bavil.... .... neboj, neskôr pôjdeš na strednú školu, tam budú zas iní ľudia...... časom si nájdeš priateľa.... a všetko sa posunie na lepšiu cestu..... len treba trpezlivosť...
@lenka369 ja som našla kamarátku, ktorú som skutočne považovala (považujem za kamarátku) až keď som mala 14... predtým to boli také nemastné neslané kamarátske vzťahy, ktoré stáli za nič....
bola som v dosť podobnej situácii, toto isté som si hovorila, keď som mala tých 12-13.. v dedine som sa skoro s nikým nebavila (len tak možno s mladšou sestrou a sesternicou), ale zase som sa zabávala inak - čítala som si, počúvala som hudbu, hrala som rôzne hry na PC, mala som svoju vlastnú stránku, písala som s ľuďmi, mala som čas na učenie,...
no ale teraz to je omnoho lepšie chodím do školy do mesta, chodím domov neskôr než predtým (a dakedy aj zostávam v meste), mám aj tu na dedine pár ľudí, s ktorými si rozumiem, v škole sú úžasní ľudia,...
podľa mňa si len vyspelejšia než oni a vieš, čo je správne a preto je to tak.. neboj, ono to prejde a môžeš si hľadať aj starších kamošov, s ktorými by si si rozumela
Najlepšie roky života sú od 20 do 30. A nájsť si kamošov by malo byť prirodzené , neviem si predstaviť , že by som si šiel hladať kamošov. Nasilu si ich nikdy nenájdeš.
po prvé naj roky života sú všetky lebo všetky sú len raz ale na sú okolo 17 a kamošky si nájdeš len počkaj, ked budeš veci siliť budú na nič, daj tomu čas
mne sa moja sestra smeje ze nemam kamaratov, ale to je preto ze ona si kamaratstvo pdstavuje presne tak ako ty. pre nu kamoska znamena niekto, ku komu alebo kto k nej moze chodit domov, s kym mozu takmer kazdy den chodit na pizzu ci do obchodov, niekto s kym moze rozoberat oblubene serialy atd. ale kamarati nemusia byt len taky. skutocny kamarat ti moze byt niekto o kom to ani nevies. clovek ktoreho denne stretavas na ulici cestou do skoly ti niekedy moze byt lepsi kamarat ako niekto s kym sa flakas po obchodoch /viem o tom svoje/. naozaj,kamaratov si nenajdes nasilu, a radim ti VYDRZAT. radsej pretrp aj niekolko rokov osamote,ako by si sa mala pridat k takym faganom. mozno sa ti budu smiat,ale ty kasli na nich.
OK dakujem vam za rady.Možno na strednej naozaj nájdem babu ktorá bude super a budeme si rozumieť.A nemusite mi tu furt písat že kamošku si nenájdem na silu,lebo to vie aj malé decko.Takže diki za rady...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Raz si ťa to nájde, nezmetkuj.
tak si hladaj medzi staršími, v inej triede, alebo kde.. svet neni obmedzený iba na dievčatá z tvojej triedy a dediny
Vlasná skúsenosť.
Skús chodiť na krúžky nejaké, alebo čo.
no ale teraz to je omnoho lepšie chodím do školy do mesta, chodím domov neskôr než predtým (a dakedy aj zostávam v meste), mám aj tu na dedine pár ľudí, s ktorými si rozumiem, v škole sú úžasní ľudia,...
podľa mňa si len vyspelejšia než oni a vieš, čo je správne a preto je to tak.. neboj, ono to prejde a môžeš si hľadať aj starších kamošov, s ktorými by si si rozumela
a kosecu poznam,teda z pocutia,ked som cakal v tn na vlak tak obcas zahlasili aj toto
a neboj sa ked pride stredna tak uz snad najdes niekoho co by ti vyhovoval vlastne zivot sa ti dost zmeni a aj budes poznat viac ludi
jednoznacne vek 12/13 by som nebrala za ten najlepsi