moj nazor: nikdy ta nelubil pretoze normalny zdravi 18 rocny chlap sa za 14 rocnou ani neobzrie na ulici sak este ani kozy nemozes mat take ake treba zrejme ide o perverzaka a mrzi ma ze sa kvoli hovadu takto trapis ale casom to prejde nie je dovod skakat z okna
Keď už ste pri tom veku, myslíte si, že by mohol ľúbiť 23 ročný 16 ročnú? Toť prípad mojej kamarátky, ktorá si píše LEN cez internet s jedným takým a vraj ho strašne ľúbi. Je niečo také vôbec možné???
Enka, 23-rocný moze lúbiť 16-rocnú,lebo láska nemá hranice.dnes si aj 14-rocné dieta moze uvedomit co to znamená a moze si to váziť, nebyť egoistické.kedysi to bolo az v takych 23-27rokoch.dnes sa doba dosť ponáhľa a je možné, ale zároveň aj niekedy nemožné, aby sa ludia takéhoto veku sktuocne lúbili.závisí to naozaj od konkrétnych ludí, zavisí to od myslenia tých dvoch, ci sú v tomto vyspelí alebo nie.
i ked nechapem preco vsetkym tolko zalezi na veku ,vsetci on je pre teba stary urcite mu nebudu stacit len prechadzky a bozky ...
toto mi hovorili vsetci okrem kamosov a kamosiek a ludi ktory sa vzili do toho v akej som bola situacii,a poviem vam nie je naozaj prijemne ked vas sckusa triedna na chemii a dostanete 2 a ona povie aby som si ked pojdem na rande zobrala aj chemiu lebo on z nej nic nevedel tiez.a ze mi nesiaha ani po paty... a neustale podpichovanie
lenze mne to slo jednym uchom dnu a druhym von pretoze mi je jedno ci si o mne mysli ze som ku...a alebo nie ,lenze ma mrzelo to ze sa to odrazala na mojem mame ktora to znasala 1000000 krat horsie ako ja.
bola som s nim pat mesiacov a ziadne namietky sa z jeho strany neobjavily
ja viem ze som teraz mozno zaslepena laskou k nemu ale jednuducho to tak berem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Presne viem, co prezyvas, takze ti drzim palce, nech to zvladnes.
Enka, 23-rocný moze lúbiť 16-rocnú,lebo láska nemá hranice.dnes si aj 14-rocné dieta moze uvedomit co to znamená a moze si to váziť, nebyť egoistické.kedysi to bolo az v takych 23-27rokoch.dnes sa doba dosť ponáhľa a je možné, ale zároveň aj niekedy nemožné, aby sa ludia takéhoto veku sktuocne lúbili.závisí to naozaj od konkrétnych ludí, zavisí to od myslenia tých dvoch, ci sú v tomto vyspelí alebo nie.
a s tym vekom je to divne
ale mozne to je ...
i ked nechapem preco vsetkym tolko zalezi na veku ,vsetci on je pre teba stary urcite mu nebudu stacit len prechadzky a bozky ...
toto mi hovorili vsetci okrem kamosov a kamosiek a ludi ktory sa vzili do toho v akej som bola situacii,a poviem vam nie je naozaj prijemne ked vas sckusa triedna na chemii a dostanete 2 a ona povie aby som si ked pojdem na rande zobrala aj chemiu lebo on z nej nic nevedel tiez.a ze mi nesiaha ani po paty... a neustale podpichovanie
lenze mne to slo jednym uchom dnu a druhym von pretoze mi je jedno ci si o mne mysli ze som ku...a alebo nie ,lenze ma mrzelo to ze sa to odrazala na mojem mame ktora to znasala 1000000 krat horsie ako ja.
bola som s nim pat mesiacov a ziadne namietky sa z jeho strany neobjavily
ja viem ze som teraz mozno zaslepena laskou k nemu ale jednuducho to tak berem.
este raz DIKY