Ide o to, že do pondelka by som mal mať hotového naprogramovaného PACMANA. Neviem to dokončiť, treba tam ešte dorobiť polia, kam pacman nesmie vkročiť, ďalej treba spraviť počítanie bodov a keď sa potrava vyzbiera, by malo napísať "game over"... takže ak
@michallubusky čiže "dokončite mi domácu úlohu, mne sa nechce", hej? lebo nič z toho čo si vymenoval nie je žiadny zapeklitý problém, to sú štandarné veci, nechce sa mi sťahovať ten zdroják, takže neviem čo všetko už máš, ale základom je mapa - dvojrozmerné pole buniek, bunka má boolean "priechodná", ktorý určuje či na ňu stúpiť môžeš alebo nie, a parameter "obsahuje guličku", ktorý určuje či keď na ňu stúpiš tak sa ti zvýši score. pri stlačení šípky skontroluješ susednú bunku od hráča v danom smere, ak je priechodná tak na ňu hráča presunieš, a ak obsahovala guličku, pripočítaš score. ak žiadna bunka už neobsahuje guličku, tak máš game over.
ak mi na toto napíšeš že nevieš ako to spraviť, tak to znamená že si buď výnimočne sprostý, alebo tak lenivý že ti nevadí označiť sa za sprostého len aby si to nemusel robiť. to čo som ti práve napísal sa dá implementovať za dve-tri hodinky najviac, takže neviem čo riešiš.
(ah, fórum pridané pred mesiacom, no nevadí, birdzové fóra sú medzi googlovskými výsledkami obvykle pomerne vysoko, takže for the record nech tu moja odpoveď je)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ale viem naprogramovať v Delphi to, že si zadáš výšku a váhu a vyráta ti to BMI
ak mi na toto napíšeš že nevieš ako to spraviť, tak to znamená že si buď výnimočne sprostý, alebo tak lenivý že ti nevadí označiť sa za sprostého len aby si to nemusel robiť. to čo som ti práve napísal sa dá implementovať za dve-tri hodinky najviac, takže neviem čo riešiš.
(ah, fórum pridané pred mesiacom, no nevadí, birdzové fóra sú medzi googlovskými výsledkami obvykle pomerne vysoko, takže for the record nech tu moja odpoveď je)