Zdravím, chcel by som zistiť svoj pôvod pomocou charakterových črt, lebo na prvý pohľad je jasné, že nie som typický stredoeruópsky beloch. Z takého menšieho skúmania som zistil, že asi mám predkov niekde na blízkom východe (turecko, zakaukazko atď.) , al
Kadžý človek je miešanec, ide o to, v akom pomere a podľa čŕt sa to nedá určiť, prípadne veeeeeeľmi ťažko. Skús genealogický test, alebo tak nejak sa to tuším volá. A inak aj ja si dám taký test v budúcnosti urobiť, zo zaujímavosti.
podľa fotky tváre by som ťa aj ja odhadla na Turka, Araba, Maročana alebo tak niečo.
na druhú stranu, môj brat je tiež úplne snedý, chlpatý, narozdiel odo mňa má tmavohnedé oči a ostré črty tváre a väčšina ľudí si myslí, že je to zablúdený Talian, pričom má (stopercentne) rovnakých rodičov ako ja a to ja som bledá bryndza s tmavými vlasmi, o ktorej si zas myslia, že je zo severu. takže niekedy to podľa čŕt ťažko určiť.
@veronica2993 No, taký priemer, možno trošku nadpriemer, ale nič nezvyčajné. Ťažko to posúdiť, lebo muža v rodine s týmto "génom" okrem mňa nemáme, no mama má 1,75m a babka tiež, čiže krpaté nie sú. Ja mám 14r a mám 1,75 tiež a stále rastiem, ťažko povedať dokedy. Fotku nijakú skúsim nájsť
V genetike neprevláda tmavší odtieň, ale dominantná alela. Tá môže byť aj svetlá aj brontofialkoružovkastá, ale pokiaľ je dominantná, tak tá tmavá sa akurát tak prenáša a neprejaví sa.
Lepšie by ti to bolo zisťovať v rodokmeni, nie na Birdzi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» en.wikipedia.org/wiki/Genealogic...
na druhú stranu, môj brat je tiež úplne snedý, chlpatý, narozdiel odo mňa má tmavohnedé oči a ostré črty tváre a väčšina ľudí si myslí, že je to zablúdený Talian, pričom má (stopercentne) rovnakých rodičov ako ja a to ja som bledá bryndza s tmavými vlasmi, o ktorej si zas myslia, že je zo severu. takže niekedy to podľa čŕt ťažko určiť.
ale dám ti radu. skús pátrať na základe rodokmeňa, a nie na základe ochlpenia
podľa mňa máš niečo zo psa
Lepšie by ti to bolo zisťovať v rodokmeni, nie na Birdzi.