Pomôžete nám dokončiť časopis? ..veľa stresu, málo času, veď to poznáte
Ahojte Do zajtra musíme odovzdať dve čísla školského časopisu a my zatiaľ nemáme ni čiarku. Viem, že vás to veľmi nezaujíma, ale veľmi by ste nám pomohli ak by ste vymysleli nejakú originálnu tému, niečo o čom by sme mohli písať a čo by sa dalo stihnúť
@peter_piper ani by si neveril ..poviem, že nech po víkende každý donesie hocičo na hocijakú tému a potom to dáme spolu dokopy, vylepšíme a povyraďujeme a viac ako polka mi doniesla články s názvom "Spomienka na Paľa Demitru" alebo "Hokejová hviezda zhasla" ..skoro ma porazilo
jo, viem že bývajú braky.. a že sa robievajú na poslednú chvíľu... ale náš ide do súťaže a nič nemáme ..áno, obrázky sú ako záloha... keď nás už ale fakt nič nenapadne
u nas sa robili rozhovory s pedagogmi, spravodajstvo z nejakych skolskych akcii, priestor pre vlastnu tvorbu, recenzie hier/serialov/filmov/cokolvek, co vtedy letelo, krizovky, vtipy, odkazy....
ja som naposledy mala písať o záhadách na Slovensku. vykľula sa z toho celkom pekná téma. dá sa všeličo nájsť. ale písať na poslednú chvíľu.. nemám to rada. osobne by som o Demitrovi nepísala. ja si myslím, že ľudia už vedia všetko čo sa v týchto dňoch deje. už keď, tak by som sa zamerala na kariéru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Sa o tom dá vôbec písať?? Bulvár do úvahy neberiem..