Ahojte! Mám jeden trápnejší problémik... Chodím s chlapcom 5 mesiacov ..Na tom nič nieje.Ale keďže sa blížia Vianoce aj ja mu chcem niečo kúpiť...Takéto témy tu už sú,ale môj problém spočíva v tom,že ja mu nemám ZAČO kúpiť darček.. Dosť blbé... Od rodič
tak mu nieco navar,vyrob prijemnu atmosferu a mas to! alebo skus vyrobit nejaku sviecku,pohladnicu,alebo ramik na foto,popripade mu urob kolaz z vasich fotiek
Hej ramik na foto je fajn napad a ete ked das do toho vase foto to bude uplne ze fajn alebo mi uplet sal a ciapku ak to vies, alebo uroob daco ako tie pohladnice s prianim co kupis v obchodoch, len vyrobena bude krajsia a daco mile mu tam napis....
podla mna uplne staci ked si jeden cely den urobite cas na seba to bude ore neho pekny darcek a uvidis ako vam bude dobre a myslim ze to oceni viac ako hociaky darcek
Nikuska ma uplnu pravdu. Myslis si, ze nam zalezi na darcekoch? Ani nahodou. Ale ak mu nieco musis dat, tak mu skus vyrobit napriklad jednorazovu poukazku na odpustenie, ktoru ti moze dat, ked sa na neho budes hnevat Alebo nieco podobne vtipne a zadarmo
no ja si myslim,že na darčekoch absolutne nezaleži..je vela super veci,kt sa daju dat ako darček avobec nie su drahe..myslim,že k vyročiu by stačilo aj nejake kinder vajce a zostane mu aj pamiatka(hračka) a na vianoce nejaku milu pohladnicu,v torej mu povieš ako velmi ho lubiš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ved mu nemusis kupovat nieco drahe...staci nejaka mila malickost