@darkkizz To je uplne jedno , na jednej strane ked funebracka uraza sproste deti co sa pytaju na tehotenstvo ale ked ma problemy s normalnymi vecami a erot. blog je jej zvrateny tak to uz je podla mna zvratene , tie jej nazory a uz len preto by som dal ANO
kks dobre, že idem zajtra na dva tyzdne do pice normalne zistujem , ze ta praca ma nenici ale toto tu musim tuho rozmyslat preco su tu poniektory tak prijebanyyyyy
@darkkizz keď si všimneš,hneď prvý koment je jej, aký mala na to dôvod napísať taký koment? Nepoznám ju, ani po tom netúžim, nepíšem si s ňou, tak prečo? To nie je vyjadrenie názoru, ale urážanie.
A keby táto anketa bola taká hrozná "pičovina" Tomas by ju neobnovil nech by som ho akokoľvek prosila.
@40@krutafunebracka ja byť na mieste tvojej matky tak by som si namiesto teba nechal vypestovať kmeňové bunky na liečenie prípadných chorôb . bolo by z toho vajíčka viac úžitku
@smichi kurva, ale ked ten blog nenapises osobne si ta podam! Vies ze ta v laske nemam a vies aj preco. Bud rad ze minule som to otocil domov a nie tam kam chcela ona.
@ink123a Jediné čo je tu úbohé je táto anketa.Neviem,čo ty máš za problém s mojou osobou.Len som vyjadril svoj súhlas s komentárom,ktorý prezentovala @darkkizz.Tak sa upokoj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
@tomas , obcas ma tvoj usudok velmi prekvapuje, ale tak je to "tvoj" portal.
Istý birdzák "sľúbil", že keď bude viac áno ako nie napíše vedecko-humorno-poučný blog o súvislosti sexu s humánnymi vedami.
Preto potrebujem vyššie percento toho áno.
@smichi Ty máš čo hovoriť, nieto ešte naživo. Retardovaný chudák, ešte ohyzdný.
Takéto pridrbané ankety by sa mali okamžite mazať.
naco sa hadat ? nic nevyriesite , aj tak sa len odteraz budete navzajom nenavidiet.
Funebracka ale tvoje presvedcenie je fakt jak u debilov , hroza , ked si vazne taka tak so sebou nieco rob
@Tomas si úžasný chalan a teraz už viem, že spravodlivý, že ti záleží na užívateľoch birdzu.
A teraz pome pome hlasujeme ďalej a @smichi nás odmení perfektným blogom
tato ma aspon nejaky ciel a nie ako ked sa niekto pyta kolko mame rokov a podobne veci
A keby táto anketa bola taká hrozná "pičovina" Tomas by ju neobnovil nech by som ho akokoľvek prosila.
Okej, ja som tiež vyjadrila len svoj názor, že je to pičovina.
@krutafunebracka
v dobrom
@mm47 keď áno bude viac ako nie, a zatiaľ to tak nevyzerá.
@okay už to ďalej nerieš, škoda plytvať písmenami
@krutafunebracka @krutyfunebrak @vsetciostatnipripadnifunebraci
škoda reči, bež do pitvora
a ja byť na mieste tvojho fotra tak ťa do tej Afriky odošlem zabalenú vo vreci loďou bez spiatočného lístka
@krutafunebracka keby si ty bola taka nehanebnica ako @okay tento svet by bol krasny a cisti.
@krutafunebracka SKAP!
@darkkizz @krampus ste ubohi v tej vasej povysenosti.
@cjubou @udy1 @mm47 @alfinko a @v šetci ktorí ste ma podporili vám ďakujem.