@ziki Nikdy sa tieto veci neinštalujú úplne automaticky, treba si pri každej inštalácii všímať, čo odklikávaš, niekde si to tam určite prehliadla... (to ber ako dobre mienenú radu do budúcna )
V Add or Remove Programs (po slovensky je to tuším pridať alebo odobrať programy) si ten toolbar nenašla?
už som to dala preč...nie vôbec to nebolo tak jednoduché...ono to je to isté ako babyloon search je to ako parazit ... proste to treba vymazať na 6krát z iných miest...., to že to odinštaluješ z pc neznamená, že to dáš preč aj z lišty . Bolo treba to dať cez save mood preč reštartovať všetko a odznova vytvoriť mozile aplikácie .. Ale poučila som sa ...no more programy z netu
Odkedy mi icq zasralo celý počítač, vždy VŽDY keď niečo inštalujem, čítam tie okienka, kde sa pýtajú na nejaké doplnkové inštalácie, a vždy ich odmietnem, i napriek tomu mi občas pribudne nejaká nevysvetliteľná lišta alebo home page... Trhala by som ruky tým idiotom, čo to vyrábajú
@luc.ka Ja inštalujem kadečo (vždy keď sa vyskytne nejaký pc challenge, obvykle potrebujem nainštalovať niekoľko rôznych neznámych programov, kým nájdem taký, ktorý urobí, čo potrebujem), ale za posledné dva roky jediný toolbar, ktorému sa podarilo nainštalovať sa, bolo akurát to ICQ. A to sa pár programov pokúša nanútiť mi toolbar ešte aj pri updateoch...
No, neviem či až trhať ruky, ale keby to bolo pokutovateľné, vôbec by som neprotestovala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
V Add or Remove Programs (po slovensky je to tuším pridať alebo odobrať programy) si ten toolbar nenašla?
Odkedy mi icq zasralo celý počítač, vždy VŽDY keď niečo inštalujem, čítam tie okienka, kde sa pýtajú na nejaké doplnkové inštalácie, a vždy ich odmietnem, i napriek tomu mi občas pribudne nejaká nevysvetliteľná lišta alebo home page... Trhala by som ruky tým idiotom, čo to vyrábajú
No, neviem či až trhať ruky, ale keby to bolo pokutovateľné, vôbec by som neprotestovala...