no tak de zacat tak asi pred rokom som sa zkukala do jedneho chlapca (chlapa)....po takom polroku som si myslela ze nas asi osud nikdy neda dokolpy...ale minuly tyzden sme si vymenili cisla a zacali si pisat uz som si mylela ze si na mna konecne stastie
Vieš, vzťahy medzi ľuďmi sú okrem iného aj o dôvere...
Ak mu neveríš a máš v úmysle takto vytáčať samú seba vždy keď ti ihneď neodpíše, tak ho rovno nechaj... (Ak mu neveríš správne, tak by ti za to nestál a ak mu neveríš bezdôvodne, tak takýto vzťah by vám dlho nevydržal...)
a co si myslis, ze ma kredyt na take veci ako sa mas a tak dalej? zavolaj mu a ak ti zodvihne tak zodvyhne. Mne ked dakto odpise a chce odomna odpoved tak sa jej len tak rychlo nikdy nedocka. Kredyt mam na to aby som vybavoval dolezite veci (100Sk na 1 mesiac) takze z pochopitelnych dovodov odpisujem pomenej
takze ak ma to co mam ja tak proste ......
takze sa na teba usmialo stastie co? asi si sa uponahlala teraz sa ti nevysmievam. zavolaj mu a nepis mu sms ked vies, ze mu to tak trva dlho
nepis mu take trapne sms typu ako sa mas ... ak uz mu ces daco napisat tak radsej sa ho spytaj ci nechce si vyrazit ...a ak nemas odvahu sa daco take spytat a chces vediet len ako sa ma tak mu radsej zavolaj
To je strašné. Ešte ani spolu nie ste a on si už dovolí neodpísať TRI DNI! A čo budeš potom robiť, keď bude musieť v budúcnosti ísť na služobnú cestu? Dáš na neho taký vysielač, čo sa na sťahované vtáky dáva, aby si vedela, kde práve je?
Ak sa neozve dva týždne, potom je to podozrivé. Ale pár dní v prípade, že on skutočne môže mať iné starosti ako ty sú nič.
Hádam si len nemyslíš, že sa do teba razom zabuchne. Aj to chvíľu trvá. Nie jedno rande.
K čomu došlo na tom rande?
Môže to byť všelijako. Ty predpokladaj, že záujem o teba má a podľa toho sa správaj. No ber do úvahy, že aj keď budete spolu, tak nemusiš byť nutne na prvom mieste v dôležitosti.
nerob pls predcasne zavery to je najhorsie co moze byt....najprv sa presvedc o spravnosti svojho predpokladu a potom mozes zhotovovat zaver a ak mas moznost tak sa ho na take dolezitejsie veci spytaj na zivo z oci do oci aby si nemoholo vymysliet nejaku blbost..a ked si vymysli tak to uvidis na nom ze klame...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ak mu neveríš a máš v úmysle takto vytáčať samú seba vždy keď ti ihneď neodpíše, tak ho rovno nechaj... (Ak mu neveríš správne, tak by ti za to nestál a ak mu neveríš bezdôvodne, tak takýto vzťah by vám dlho nevydržal...)
takze ak ma to co mam ja tak proste ......
takze sa na teba usmialo stastie co? asi si sa uponahlala teraz sa ti nevysmievam. zavolaj mu a nepis mu sms ked vies, ze mu to tak trva dlho
Mne sa to stavalo dost casto, napr. ked som isiel rano do skoly, tak som tam uz nedosiel, lebo ma unieslo UFO
Ak sa neozve dva týždne, potom je to podozrivé. Ale pár dní v prípade, že on skutočne môže mať iné starosti ako ty sú nič.
Hádam si len nemyslíš, že sa do teba razom zabuchne. Aj to chvíľu trvá. Nie jedno rande.
K čomu došlo na tom rande?
Môže to byť všelijako. Ty predpokladaj, že záujem o teba má a podľa toho sa správaj. No ber do úvahy, že aj keď budete spolu, tak nemusiš byť nutne na prvom mieste v dôležitosti.
Aj ja si myslim.lutovala som jeden vztah co som si zacala lebo som si uvedomila ze ma nemal vobec rad a potom ma nechal koli inej.debil