Viem,že možno neradi riešite takéto hry..ale ide o The Sims 2 Double Deluxe..je to originálka..ale mám problém raz mi padol windows..čiže sa všetko vymazalo..a dneska po roku som sa rozhodla že by som to chcela nainštalovať..ale 1) ide to pomaly a ked už
@luc.ka mam znameho a jeho dcera to hrava...ma sims 2 so vsetkymi datadiskami a prerabal som im notas z visty na win7 a po opatovnom nainstalovani to neslo...stale to pytalo ze vlozte original dvd..pritom tam bolo...
to že ja som..to potom skúšala aj s druhým CD od kamošky..že či náhodou nepojde ten originál..a potom dám ostatné ..ale to tiež to isté..čiže v hre to nebude
@tinnie to že ja som..to potom skúšala aj s druhým CD od kamošky..že či náhodou nepojde ten originál..a potom dám ostatné ..ale to tiež to isté..čiže v hre to nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
no ale k veci...s instalaciou simsov mam VELMI ZLE skusenosti a hlavne originalky robia problemy...som rad ak taketo veci nemusim riesit...
Alebo sa skús spýtať priamo na sims fóre www.forum.gamesims.sk
ak mas orginalny kluc je to OK.