Ahojte. Keďže som sa zapojila do "lajkovacej" súťaže, čo teraz naozaj ľutujem, keďže umiestnenie v tejto súťaží závisí od počtu priateľov na Facebooku. Fakt, ak nemáte tisícku ochotných a nudiacich ľudí v priateľoch nemáte šancu uspieť. Týmto vás všetkých
Dali by som ti like, keby to bola aspoň tvoja práca. Dokáže dnes nejaký študent napísať referát bez toho, aby vkladal svoje vety medzi skopírované frázy?
Písala som to ja. Keďže je to kniha, ktorú si môže prečítať každý nečudujem sa tomu, že sa tam nachádzajú podobné informácie ako vo všetkých referátoch o tejto knihe. Do obsahu som dala to, čo sa mne zdalo dôležité a asi tam nebudem písať o nepodstatných veciach. Skús si (murcatko) urobiť takúto prácu aj ty a porovnaj si ju s ostatnými na nete...good luck!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
som na seba hrdý!
ja viem off-topic...ale pochvalit sa musím
Lebo ak ide o život, tak si radšej kvôli zahlasovaniu založím účet, hoci ešte nebudem mať kamaráta.
» referaty.aktuality.sk/ludo-zubek-jar-...
Písala som to ja. Keďže je to kniha, ktorú si môže prečítať každý nečudujem sa tomu, že sa tam nachádzajú podobné informácie ako vo všetkých referátoch o tejto knihe. Do obsahu som dala to, čo sa mne zdalo dôležité a asi tam nebudem písať o nepodstatných veciach. Skús si (murcatko) urobiť takúto prácu aj ty a porovnaj si ju s ostatnými na nete...good luck!