ahojte potrebovala by som pomoct s ulohou s matiky.... hm ..v ucte dvoch cisel je druhy scitanec dvakrat väcsi ako prvy. Aky je sucet ak prvy scitanec je 10 000??
Zaujímavé že príspevok do fóra napísať vieš aj si počkať,kým ti niekto vyrieši príklad...ale že by si sa sama nad tým zamyslela tak to asi nejde čo ? je to naozaj veľmi ťažké keď 10 000 + 2x(10 000) = 30 000
akoze ja neviem co sa tu vzrusujete a ty chingula si do pič nadavaj sebe dobre.......vypadlo mi to ako sa to pocita tak som sa len spytala no prepacte ze som nieco pisala a pica si asi ty ..nauc sa slusnemu spravaniu ...si uplne trapna.... clovek sa tu nieco spyta a hned zacnes nadavat ...choreeee....
neviem kde je napisane ze nemozem vytvarat diskusiu aku chcem a potrebovala som to fakt pomoct lenze ludom co mi najskor napisu ako to ma byt a nakonec mi napisu ze som pica lebo to neviem nemam preco dakovat zabudla som ze vy ste tu najmudrejsi asi ....a vsetko vzdy viete ..tak akurat mozem napisat ze prepacte ze som sa na nieco pytala ...hm .
Nie len tu najprv založíš diskusiu,potom napíšeš poraďte mi,neviem tento príklad a napíšu ti tu riešenie,namiesto ďakujem odpíšeš si si istá ? potom ti tu niekto napíše,že si piča a ty jej/mu napíšeš to isté a potom od ľudí žiadaš,aby sa naučili slušnému správaniu,ktoré sama neovládaš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
30 000
no toto je volačo, aby niekto nevedel násobiť a deliť dvojkou (ach)
možno preto,že by si to vyriešila krátkym zamyslením miesto vytvárania novej diskusie...a ešte k tomu nevieš ani poprosiť a poďakovať.
Nie len tu najprv založíš diskusiu,potom napíšeš poraďte mi,neviem tento príklad a napíšu ti tu riešenie,namiesto ďakujem odpíšeš si si istá ? potom ti tu niekto napíše,že si piča a ty jej/mu napíšeš to isté a potom od ľudí žiadaš,aby sa naučili slušnému správaniu,ktoré sama neovládaš.