Fakt ma to zajima lebo ja som uz mal take stavy ze s tym skoncujem no potom som si uvedomil ze zivot je krasny a zopar problemou musim zvladnut s chladnou hlavou...ale cem poznat nazor ostatnych....
ano..ale vzdy soms a spamätal potom ako som si uvedomil ze by bol vlastne definitivny koniec...a to vlastne nechcem...ale take keby nieco bolo, ze samovrazda na den, tyzden, ci mesiac, to by som bral ...
welakrat som nad tym rozmyslal.. ale nedokazal by som to a vzdy som si ptm uwedomil ze koli chvilkovej depke sa nemusim zabijat..lenze obcas bolo tych depiek strasne welaa a nedalo sa to
no jo a kolko razy :-d to vtedy,ked sa mi stalo nieco zle a vtedy som si priala moc zomriet,ale tak ako vravia ostatny na tyzden a potom znova vsta a ist dalej,ale teraz si aj napirk vsetky problemom uvedomujem,ze zivot je moc krasny,proste tie prekazky musia byt a bez nich zivot ani nie je....
Len raz...a nebyť pár ľudí na tomto svete tak tu už nepíšem...v tej chvíli mi bolo všetko jedno...úplne..a už keď prišlo do tuhého uvedomila som si,že tých pár ľudí sa nikdy nedozvie prečo...že im už nikdy nestihnem povedať ako si ich nesmierne vážim a čo pre mňa znamenajú...a tak som cúvla späť...a teraz už na také nemyslím..keď je zle,najradšej by som ušla niekam ďaleko...ale tak hrozne aby som opäť myslela na toto...tak mi nebolo..dúfam že už ani nebude
Nie nepremýšlal som. Myslím si, že samovražda nikdy nič nevyriešila, len spôsobila žiaľ pozostalým. Ani si nemyslím, že je to odvaha, ale prejav zbabelosti. Vždy existuje nejaká možnosť, ktorou by sa mal daný stav vecí dať riešiť...
premyslal, ale nezdalo sa mi to moc zabavne. Zabijat sa kvoli tomu ze sa mi v zivote nedari je blbost. Zivot je plny prekazok, ktore treba prekonavat. Aj ked niektore z nich je dost tazke prekonat, neverim, ze sa to neda, za predpokladu ze clovek chce. (ale nikdy nehovor nikdy)
@Neposlusnik pokial to planujes, nasledujucu vetu necitaj, aby to nahodou nevyzeralo, ze som ta naviedol: Rozmyslal som, ze by som skocil s poriadne velkej vysky bez padaku. By som padal a padal vzducom a .... Skoda, ze si zivot nemozem ulozit...
inak ja som vela krat rozmyslala nad samovrazdou...aj som sa o to pokusila..ale neuspesne..som sprostaa, ja viem.len taky zivot ako mam ja by nikoho nebavil.a aj v poslednej dobe mam sto chuti skocit pod vlak...len vzdy pride nieco alebo niekto kto ma z toho dostane a som za to strasne vdacna...
no hej bežne ...... ale nikdy nie tak že by som to išiel urobiť len tak že čo by bolo keby som to spravil a na pekný dlhý pád z budovy ... len tak lebo ja rozmyšľam o každej blbosti čo sa dá preto aj o tom ... ale nikdy by som sa nezabil ...... a @ivlu suhlasim s tebou co si napisal
inak pre ludi co maju nejake problemi mam na vebke novu sekciu...
na webke pre vas birdzakou
zdôverovacie okienko djkenny -ho
Zdôverte sa djkenny-mu zo svojimi starostiami a bolestiami.DjKenny prima starosti a bolesti od iných a uzatvára ich.Ulaví sa Vám a djkenny poradí a pomôže.Nikdo oničom nevie .
myslim ze som si presla obdobim kedy som rozmyslala nad samovrazdou, nie vsak ako nad niecim smutnym, bola to asi jedina pozityvna vec ktoru som mala, pocit ze mozem uniknut od vsetkyh...nasla som ale vnutorny pokoj ktory ma od tychto myslienok vyslobodil
tak raz som sa nad tým ani nie zamýšľal ale skvôr predstavoval, ako visím, na lustri z lanom omotaným okolo krku, z nepríčetným pohľadom v očiach, dusiaci sa chrčiaci......no ako toto mi stačilo na to aby som vedel že ja som príliš zbabelý na to aby som spáchal samovraždu........
ano ked som mala 16 ale nejak som to prekonala a dobre som ze som si to rozmyslela a par weeks dozadu sa mi zabil kamos - samovrazda. neviem si to uz teraz predstvait zeby som nieco take urobila.
@42 ty sa ešte nezabíjaj, musíš mi nafarbiť vlasy a potom si rob čo chceš
a čo sa mňa týka- uvažujem nad ňou dosť často. niekedy v tom zmysle, že by som ju vykonala (už mám aj premyslené kedy/ako/kde; ale keďže som zbabelec tak asi zostanem len pri pláne ) a niekedy len tak: prečo to asi niekde urobí a bla bla bla
presne ja som mala tiež stavy ze idem do preč šak načo som tu...ale pak som si uvedomila žen každy clovek tu na niečo je.či už aby lamal srdcia,kradol alebo robil dobro a rozdaval radost.každy život je neopakovatelny tak ho nezahazujmne
ehm ja som mala v sebe 20 tabletiek na spanie a zobudila som sa o dva dni v nemocnici s rozbitou hlavou ma doma nasli rodicia lezat, ja krava som nespriecila klucik..skoda nevidlo...ale uz by som to nespravila... aj ked moj zivot je stale rovnaky..ale niekdy je to sranda.. ja neviem myslim ze ked raz umriem tak to bude v horach s nejakej skali, pomozem vetru a zakyvam ...ale este ne..este budem pilit nervy ludom a zbytocne vela rozmyslat..hmm..uvidime ako sa co vyvinie..
no bola taka chvilka a byvam na 11 poschodi takze ten pad z vysky by som splnila ale ja sa mam očividne moc rada ked tu som....a po odstupe casu vam poviem keby som to urobila prisla by som o super zazitky takze uz am to ani nenapadne!!!zivot 4ever
ps.raz som si skusala ze ihlu pichnut do prsta alebo nožom aby mi tiekla krv ale ja som zbabelec nechapem tych emakov ty sa nemaju asi radi: smiley:
hej a rozmýšľal si že čo sa stane ak skočíš? stavím sa že každému človeku sa objavila ta myšlienka v hlave..niekedy jej podľahol a zabil sa...ale tým čo len nad ňou rozmýšľali tak vedeli že čo tím spôsobia...ja mam tú myšlienku každí deň v hlave..a ani neviem prečo...možno zo zúfalstva..ale stále treba bojovať a premôcť ju..veď to viete
@crumblove premôcť sa niekedy nie je ľahké...ale keď človek vie,že doma ho čakajú takí priatelia ako ty,tak sa to dá Koľké šťastie že si v ten večer bola na nete... ach jaj
...iba raz :/ ale to bola neriešitelná situácia :o
v mojej prvej práci pri mojej prvej samostatnej oprave. Všetko som spravil dobre len nejak sa v motore odlomila jedna hadička (neviem či ja či niektorý kolega ) od benzínovej pumpy. Zbadal to až zákazník na druhý deň ked si prišiel po auto. Šéf mi dal zje** ,že ako sa mi to mohlo stať a že taký náhradný diel sa len tak lahko nedá kúpiť a tak :´( ...takú depku som mal že neviem tak som zúfalý prišiel ku kolegovi ,že čo teraz a on nato šak to máš za 10min opravené čoo (a ja som si už chcel ísť pýtať posledné pomazanie )
...a mal pravdu za chvílu som to mal opravené a život bol gombička ďalej
ale vete vzdy ked to na mna prislo pomyslel som si kolko boleste by to sposobilo ostatnym...praitelom rodine a tak ved co by ste robili keby sa vam vlastne dieta zabilo koli problemu ktory je zanedbatelny voci zoívotu co ma predsebou a tak si myslim ze do seckeho treba ist s chladnou hlavou a myslet zvacsa na to pozitvne .......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
@Neposlusnik pokial to planujes, nasledujucu vetu necitaj, aby to nahodou nevyzeralo, ze som ta naviedol: Rozmyslal som, ze by som skocil s poriadne velkej vysky bez padaku. By som padal a padal vzducom a .... Skoda, ze si zivot nemozem ulozit...
Taký krásny skok z vysokej budovy aaaaaaa ... .........
Ale nejak vážnejšie nie, aj keď sa mi tá predstava skoku zdá fakt pekná
na webke pre vas birdzakou
zdôverovacie okienko djkenny -ho
Zdôverte sa djkenny-mu zo svojimi starostiami a bolestiami.DjKenny prima starosti a bolesti od iných a uzatvára ich.Ulaví sa Vám a djkenny poradí a pomôže.Nikdo oničom nevie .
a čo sa mňa týka- uvažujem nad ňou dosť často. niekedy v tom zmysle, že by som ju vykonala (už mám aj premyslené kedy/ako/kde; ale keďže som zbabelec tak asi zostanem len pri pláne ) a niekedy len tak: prečo to asi niekde urobí a bla bla bla
ps.raz som si skusala ze ihlu pichnut do prsta alebo nožom aby mi tiekla krv ale ja som zbabelec nechapem tych emakov ty sa nemaju asi radi: smiley:
v mojej prvej práci pri mojej prvej samostatnej oprave. Všetko som spravil dobre len nejak sa v motore odlomila jedna hadička (neviem či ja či niektorý kolega ) od benzínovej pumpy. Zbadal to až zákazník na druhý deň ked si prišiel po auto. Šéf mi dal zje** ,že ako sa mi to mohlo stať a že taký náhradný diel sa len tak lahko nedá kúpiť a tak :´( ...takú depku som mal že neviem tak som zúfalý prišiel ku kolegovi ,že čo teraz a on nato šak to máš za 10min opravené čoo (a ja som si už chcel ísť pýtať posledné pomazanie )
...a mal pravdu za chvílu som to mal opravené a život bol gombička ďalej