Aj vás ponižujú priateľovi/priateľkini rodičia, či to len mňa? Lezie mi to na nervy, ako chalanova matka zo mňa robí neschopnú pi... Vyčíta mi, že neviem zabíjať sliepky. Obúva sa do mojej matky, že ma nič nenaučila (teda zabíjať sliepky). Ale ako ma to m
Mozno prave za to, ze zavidi synovi ze ma take dievca zatial co jeho zena ma uz ovisnute haky na maso sa takto burcuje na tebe. Este tam chod, pocuvaj to pokial nepretecie tvoj pohar trpezlivosti a potom vybuchni co tvoj chalan na to?
Môjho bývalého mama ma tiež neznášala/neznáša, tak si z toho nič nerob a maj ju v paži. Holt, niektorým ľuďom nevyhovieš
A čo má proti tebe?
Však si jej ukradla jediného najmilšieho synáčika, skazila si ho, obrala o panictvo, znásilnila, pobláznila hlavu a spravila mu kompletnú amputáciu mozgu - a navyše mu nevieš ani zabiť sliepku a upiecť mu ju v rúre, chudák chlapec pri tebe umrie od hladu
sak len chytis kuru a polozis ju na pnak..drzis v jednej ruke a do druhej zoberes sekeru a zatnes jej do karku..a akurat potom uz musis ju ocistit nad horucou parou..
Bože ďakujem, že ja nemusím takéto problémy riešiť pretože moji svekrovci sú v pohode a netrápi ich že neviem vykrútiť sliepke krk teda jej ho sekerou odseknúť
povedz svokre, že ty to vieš teoreticky, ale že ona má v tom prax, tak nech si to robí sama a otec tvojho frajera je starý kkt...s prepáčením..
ty máš vždy také zvláštne problémy, chalan sa s tebou nerozpráva, lebo si sa o ňom rozprávala s kamoškou, kamoška je urazená, lebo si častejšie s chalanom, ktorého rodičia ťa zhadzujú lebo nevieš zabíjať sliepky, vieš čo? napíš o tom knihu, len neviem či to bude komédia alebo tragédia
neposlala by som do riti jeho rodičov,ale jeho...keď si nevie otvoriť ústa a normálne im niečo povedať,tak o takého tlka by som fakt nestála..a určite by som niečo povedala aj jeho otcovi ked má problém
bola by som pekne nasratá a čakala by som, že sa ma zastane môj priateľ/ porozpráva sa s nimi a vysvetlí im, že takto by sa fakt správať nemali :o žasnem
jednoducho sa obrátiť že ta to naučí frajer ako ho to naučila jeho mama alebo nech ta to naučí jeho mama alebo hoci aj tvoja mama ak je len problém že nevieš zabiť sliepku....
a vtip je vtip to musíš pochopiť pravdepodobne ta nechcel uraziť...
pokial si ta nezastane tak to nieje chlap.. nemusi ich rovno zbit a nadavat iba slusne povedat ze ta ma rad a nezela si aby o tebe tak hovorili a chovali sa..
to je rozdiel medzi sedliakmi, ktorí bývajú na dedine, a sedlákmi, ktorí sú jednoducho sprostí. ty si narazila na sprostých sedlákov. radím utekať, najlepšie so zapchatými ušami.
Odpal ich "rovnakou kartou". Naco mas dzobak. A pozdravujem slecinky ktore to nasledne davaju pocitit frajerovi, len preto ze u frajera doma sa nevedia ozvat.
@emilywolf sak je chlap ne, ta ma zarobit tolko zeby ti sliepku kupil uz hotovu ... a ne zabijat .... no kto toto dneska robi ze zabija sliepky ... len starí ludia, napr moja babka
uz sa rozidte, co pozeram tvoje zvysne temy,tak vobec neviem, kto je v skutocnosti ten ublizeny,kedze sa permanentne stazujes na kazdeho-mamu,kamosku,priatela, jeho rodicov, really, treba nejaky budicek uz
ano daj mu ultimatum bud sa s nimi porozprava , alebo sa naňho vykašli,lebo ked sa ťa nedokaže v tomto zastať a je mu jedno ako sa k tebe chovaju tak je to riadny blbec
chápem tvoju situáciu.. ja sa už s frajerovymi rodičmi nestretávam, lebo to vždy dopadlo katastrofálne.. proste ma neznášajú čo s tým spravím? takže teraz mi len sem tam prinesie milý nejakú klebietku čo si zas na mňa vymysleli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
(pardón ale ja sa fakt asi nezmôžem na viac)
@4 -.-
sorry, ale
A čo má proti tebe?
Však si jej ukradla jediného najmilšieho synáčika, skazila si ho, obrala o panictvo, znásilnila, pobláznila hlavu a spravila mu kompletnú amputáciu mozgu - a navyše mu nevieš ani zabiť sliepku a upiecť mu ju v rúre, chudák chlapec pri tebe umrie od hladu
..no, ale s tymi prsiami ti uz pomoct neviem
povedz svokre, že ty to vieš teoreticky, ale že ona má v tom prax, tak nech si to robí sama a otec tvojho frajera je starý kkt...s prepáčením..
Asi najlepšie bude prestať k nim chodiť, keď sa ťa tvoj chalan ani zastať nevie.
zabíjanie sliepok...
toto je moc aj na mňa ....
isto.
it's impossible to argue with idiots, they drag you down to their level and beat you with experience
a vtip je vtip to musíš pochopiť pravdepodobne ta nechcel uraziť...
ja by som to nevedel a musela by to pochopiť.
utekaj odtiaľ a už sa nevracaj ... :/
vypada to na dementnú aroganciu....
v tvojom prípade by som volil ústup...
povyšuju sa nad teba, urážajú a tvoj "milovaný" je ticho
cely život by si banovala...
filip
Lebo je rozdiel byť sedliak a byť tupý sedliak.
a byt na tvojom mieste dám chlapovi satisfakciu,bud sa ta zastane abo je koniec ...
zbytočné nervy
ano daj mu ultimatum bud sa s nimi porozprava , alebo sa naňho vykašli,lebo ked sa ťa nedokaže v tomto zastať a je mu jedno ako sa k tebe chovaju tak je to riadny blbec
Tvoj milý nech sa ťa láskavo zastane.
Ešte šťastie,že to nemusím riešiť, priateľova mamka je skvelá žena