hm, ja ani nie. som chronický stráčač ponožiek - vždy sa mi nejaká stratí trebárs pri praní, a preto ich fakt nemusím. sorry, asi do tohto fóra nepatrím
aj ja mam rad ponozky ako nie na jedenie. mam vseliaky s dieramy i bez dier zastopkane i nestopkane ale urcite by som si nedal na nohy ponozky kde by boli kvietky
neznasam tie hnusne male botaskove ponozky...nosim len klasicke a vytahujem si ich vzdy co najvyssie a preto si kamos a segra zo mna obcas utahuju ale ja ich serem
Ja to nemam rada smrdi z toho noha najlepsie je naboso mne to smrdi proste aj 3 razy za den si to nekedy vymenim fuj sa v tom poti noha .. ale mam rada svoje ruzove ponozky a vzadu je plisovy ruzovy zajacik
ta ja mam vseliake nieze by som ich miloval ale mam vseliake mam take fajne hrube do kanad ...potom take tenke strdne hrube 3/4 hrube co len nechces .....pocuj maniak neces neake kupit mam take co pouzivam do kanad ako vrchne tie sa nidke neperu meces kupiiit ? fajne zelene lesnicke ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
najzaujímavejšie sú asi také vianočné zelenočervené s hlavou soba Rudolfa
Najlepšie na nich je, že v zime hrejú a v lete nehrejú, čo je úplne super