Popiste charakterove i fyzicke vlastnosti pomyslenej osoby s ktorou by ste sa urcite nechceli priatelit
Priklad: Teta Anka : Ma neustale kysly vyraz , rada bucha susedom o stenu , jej konickom su slovenske serialy, fajci ako turek , ma viac ako jednu bradu , jej jedinou fyzickou aktivitou je vencenie pudlika.........
veľa rozpráva keď najmenej treba, rada ma poučuje o tom čo robím zle a stále chce na mne niečo meniť, myslí si že je majster sveta, nezdieľa so mnou rovnaké názory, má neustále potrebu byť so mnou alebo písať si so mnou, nevie pochopiť že sa priatelím aj s inými osobami, opakovane nemá peniaze a žiada aby som jej požičala, klame, zavádza, podvádza, ohovára ( a nie len mňa) .. Po fyzickej stránke by mi nevadilo asi nič ( možno to, keby bola žena a chodila by príliš namaľovaná a nosila by otrasné oblečenie úplne mimo môjho vkusu)
Tými názormi nemyslím že ja mám rada párky s kečupom a ona nie, ale také dôležitejšie, politické, náboženské a vôbrc pohľad na svet, na rôzne menšiny atď..
Aaa napríklad rozličný žáner hudby mi tiež nevadí, keď tá osoba akceptuje môj
Priateľov si človek síce vyberá, ale dakedy sa vplyvom prostredia a okolností spriatelí aj s ľuďmi, o ktorých by si naopak myslel, že sa s nikým takým priateliť nikdy nebude.
Ja sa snažím vyhýbať ľuďom, ktorí sú príliš vulgárni a povrchní, rasistom, ľuďom, ktorím sa nikdy nič nechce, nie sú schopní dodržať slovo a chodiť načas.... a tak by som mohol pokračovať. Ale popravde, daktoré veci z toho splňajú aj niektorí moji priatelia. Vadí mi to na nich síce trochu, ale však priateľstvo je predsa aj o vzájomnom rešpekte a odpúšťaní si našich chýb.
Ak sa na neho neda spolahnut a ak ma nepodporí ked to budem potrebovať (citovo myslim)....a nemoze byt moc nudny a nechápat moj humor - s priatelmi musim byt na jednej vlne a ak je tam taka ta ironia a doberanie tak je to uplne naj.
Tak fyzicky mi môže byť jedno, kto ako vyzerá, ale ak niekto pri každom jedení mľaská, prežúva jak ťava, hlasno a dlho zíva, púšťa pesničky ktoré nenávidím, šikanuje, hejtuje lgbt komunitu a pod., u mňa rozhodne padne o úroveň nižšie...
charakter : vypočítavý, manipulatívny, cholerik, extrovert, impulzívny, povrchný
fyzické : bezkrký vyholený vyhadzovač v miestnom nočnom klube, s hrubou reťázkou a zlatými hodzinami .. tetovaním na pleci a maskáčovými nohavicami ... miestno ,,nie,, by hovorim ,,néé,, a miesto ,,ten človek,, by hovoril ,, ten týpeček,,
škoda že sa nedajú takí ľudia zhromaždiť na námestí a hodiť medzi nich granát
Hmmm ľudom dokážem veľa tolerovať, ale fakt by mi vadia osoba čo žije tým že pozerá Markízu, kadejaké farmy, lets dance a pičoviny. Zaujíma sa o showbiznis a má malomestiacke sklony. Osoba čo príliš rieši čo si iní povedia a pomyslia. Osoba čo nemá rada môjho psa. Môjho psa musí mať rád každý lebo on je anjelik naozaj a určite by som nechcela tráviť čas s osobou čo by mi vravela že nemôžem chodiť oblečená ako chcem lebo sa za mňa hanbí. Nech ide do riti.
Moji nie priatelia: ľudia, čo nevedia oceniť moju snahu a inteligenciu, neovládajú pravopis a zemepis, používajú v slovenčine anglické výrazy, aj keď po anglicky nevedia, nepraktickí rojkovia a melancholici, hlbokoveriaci kresťania, ľudia, čo sledujú stále seriály, veria bulváru, boja sa tmy, nemajú radi zvieratá, takí, čo stále majú potrebu piť víno skoro každý večer, socky, nevzdelaní a nesčítaní, nerozhodní, afektovaní, zapotení, so zajebanými zubami, slniečkari...je toho veľa. Viac ma (zatiaľ) nenapadá. A napodiv, poznám veľa ľudí, čo spĺňa moje požiadavky na kamarátov takže môžem byť spokojná.
Tak dobre napisem pravdu..neznasam ludi ktori maju kazde druhe slovo vulgarne ...proste mi to reze usi...
Samozrejme kazdy nech si hovori ako chce...ale niekedy by sa mal aj ten najvacsi grobian kontrolovat.
Takze to
A este nemam rada falosnych ludi...tzv pochlebovacov..ktori stale kecaju cloveku podlizave slova a slubuju hory doly pritom zero pravda ..
cize tito ludia nebudu moji priatelia
Podla mna by mali byt ludia tolerantnejsi a neriesit kto ma ake sposoby ako rozprava ako sa oblieka ake ma zaluby co ho bavi pocuvat,pozerat a co ma alebo nema rad mal by kazdy na to pekne srat (este sa to aj rymuje) kamarati by mali byt preto lebo maju nieco spolocne to je jasne ale na svete sa nenajdu asi naozaj ani dvaja ludia co by mali na vsetko rovnaky nazor to podla mna neexistuje takze treba aj nejaky ten kompromis mozno raz robit to co vyhovuje jednemu raz co druhemu a raz co obom a proste tak nejak to vidim ja
Este by som k tomu povedal ze je smutne ze svet je nastaveny tak aby ludi len a len rozdeloval alebo skupinkoval podla politiky,hudby,nabozenstva,rasy,prace a miliona dalsich veci keby sa na toto vedeli ludia vykaslat bol by svet uplne iny ale to je utopia tak a uz som ticho
Príde mi maximálne nespravodlivé odsudzovať človeka na základe jeho pravopisných a inteligenčných schopností. Inteligenčné myslím v oblasti vzdelania. Každý je dobrý v niečom inom a to, keď niekto spraví hrúbku alebo má rád hudbu ktorú ja nemôžem ani cítiť neznamená, že by nebol dobrý priateľ. Ja mám radšej bývalé spolužiačky, ktoré išli študovať odborné školy s nižšou náročnosťou ako premúdrené dievčatá, čo si myslia, že sú niečo viac iba preto, že sú na gymnáziu. Je to veľmi povrchné si o sebe niečo namýšľať lebo viem pravopis a som sčítaný a on nie. On dokáže možno opraviť auto, rozobrať a zložiť traktor, fyzicky ťažko pracovať, s tým, že ja odbehnem 200 metrov a mám dosť.
asi nie je nic, co by ma dokazalo vylozene odradit. ja mam na priatelov velmi nizke, no zaroven velmi vysoke poziadavky. v podstate, ked ma niekto dokaze zniest a zaroven ma dokaze nezacat nudit, tak to moze byt moj kamarat prakticky bez ohladu na ostatne okolnosti
@staphylococcus vezmeme aj midnajta k sebe? len jemu v poslednej dobe dost jebe s tym gynocentrizmom, tak neviem mozno, keby slubil, ze to nebude spominat.
@staphylococcus budeme to musiet premysliet. ale kedze ho @Wistingher nema rad, tak na nom urcite bude nieco pozitivne.
ale inak k teme, hej, taky @Wistingher posobi ako clovek, s ktorym by som sa veru nekamaratil. myslim, ze by som skapal od nudy uz len pri pohlade na neho. ale nevylucujem, ze este na strednej skole by s nim bola sranda. resp. z neho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
tetu anku mozno nemam rada ja ale ma ju dakto iny !
tymto vlastne chcem zistit ktore vlastnosti ludi vseobecne odpudzuju a ci sa v niektorych veciach zhodneme ...berte to s nadhladom
Aaa napríklad rozličný žáner hudby mi tiež nevadí, keď tá osoba akceptuje môj
Ja sa snažím vyhýbať ľuďom, ktorí sú príliš vulgárni a povrchní, rasistom, ľuďom, ktorím sa nikdy nič nechce, nie sú schopní dodržať slovo a chodiť načas.... a tak by som mohol pokračovať. Ale popravde, daktoré veci z toho splňajú aj niektorí moji priatelia. Vadí mi to na nich síce trochu, ale však priateľstvo je predsa aj o vzájomnom rešpekte a odpúšťaní si našich chýb.
fyzické : bezkrký vyholený vyhadzovač v miestnom nočnom klube, s hrubou reťázkou a zlatými hodzinami .. tetovaním na pleci a maskáčovými nohavicami ... miestno ,,nie,, by hovorim ,,néé,, a miesto ,,ten človek,, by hovoril ,, ten týpeček,,
škoda že sa nedajú takí ľudia zhromaždiť na námestí a hodiť medzi nich granát
Notme, stafylo, ďalších si narýchlo nespomínam, jáj a midnight, s tým by sa nedalo vydržať tiež.
Samozrejme kazdy nech si hovori ako chce...ale niekedy by sa mal aj ten najvacsi grobian kontrolovat.
Takze to
A este nemam rada falosnych ludi...tzv pochlebovacov..ktori stale kecaju cloveku podlizave slova a slubuju hory doly pritom zero pravda ..
cize tito ludia nebudu moji priatelia
Tak sme v tom spolu, no
Ak ma má hnevať to, že sa so mnou hlúpi ľudia nechcú kamarátiť tak fakt nie, nehnevá
ale inak k teme, hej, taky @Wistingher posobi ako clovek, s ktorym by som sa veru nekamaratil. myslim, ze by som skapal od nudy uz len pri pohlade na neho. ale nevylucujem, ze este na strednej skole by s nim bola sranda. resp. z neho.
A hej, good point, niečo pozitívne na ňom asi bude...
Uplne cisty @melancholik