Pred piatimi rokmi som chodila jeden semester na UMB v Banskej Bystrici (denne studium) a potom som studium prerusila. Od septembra tohto roku som studentkou na UK v Bratislave (externe studium). Viem, ze za externe studium platim, avsak menej ista som si
tuším ten poplatok je len za denné štúdium (čo platí štát) a neprenáša sa na externé (teda platíš len ten jeden poplatok)... ale radšej by som na štúdijné volala ako písala... odpísať nemusia, ale keď ti raz dvihnú telefón tak by ti nemali zložiť
nic by si nemala platit...denne a externe je rozdiel...platila by si keby si zacala opat studovat denne, a to za prekrocenie standardnej dlzky studia. a jedna zasada - na studijne sa bud vola (ak budes mat stastie ze zdvihnu alebo sa tam chodi - najstejsia verzia.
kedze si externe platis tak nemas co doplacat, jedine zeby si platila na cierno ako je to u nas bezne a skola by na teba dostavala este aj peniaze ako na dennych.. ale to by ti prislo domov oznamenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme