Ahojte, kedy stačí zaplatiť ubytovanie pre prváka Bc. štúdia na UKF? Normálne v tom termíne vyzdvihnutia ubytovania - čiže 2. - 17. septembra, alebo bol na to vytýčený nejaký špeciálny termín?
@spisino - ješííííš, aký si ty múdry ty kks. vzdávam ti hold... vôbec som totiž ten net nepoprezerala, kdežebyyyyyyyyyy.... ale všade sú len informácie z minulého roku, vtedy to stačilo do dňa ubytovania, tento rok tam je vyvesené len toľko, že kedy sa máme prísť ubytovať, preto sa pýtam, či niekto náhodou nevie niečo viac. amen
@mefistofeles - závidím, aj ja by som radšej šla na Nitru, kamoška si totiž dala žiadosť tam a ja na Zobor (áno, sme až také sprosté, že sme sa nedohodli ... Už sa isto nebude dať preubytovať z jedného ŠD do druhého, že?
@psycholilthika Ale ja som na intráku SOŠ Nitra,hoci so sa hlásil do Študentského domu.Údajne mali všetky intráky toto leto rekonštruovať,tak som zvedavý.Nie ste sprosté! Len chyba komunikácie,to sa stáva.
O možnostiach preubytovania nemám informácie,ale to neznamená,že to možné nie je.
@mefistofeles - ty si na Cabajskej 6? Fíha, tak to ti prajem pevné nervy, o tom intráku som už počula svoje Ale zas nechcem ťa strašiť... Čože, ZAS ich rekonštruovali? Veď to tuším aj minulý rok...
@mefistofeles - no ja mám z toho teraz poriadny miš-maš, niekde píšu že Cabajská 10 a niekde Cabajská 6, takže ti teraz naozaj neviem povedať, či ide o ten istý intrák. Cabajská 6 by mal byť intrák SOŠ Potravinárskej a ten je vraj v brutálne katastrofálnom stave. Inak neuveríš, ale vďaka tomu, že si mi napísal, že ťa pridelili na SOŠ, hoci si si dával žiadosť na ŠD, som včera zistila, že aj tú moju kamošku hodili na Cabajskú. Ona si to totiž predtým nevšimla, takže ešte do včerajšieho dňa žila v tom, že bude na ŠD Nitra
eee Čawte ja som už druhačka tak mám už v tom trolinku jasnejšie ....Cabajska 6 a 10 su dva intraky.... a na ŠD Nitre to nie je take ružove jak sa zda chodiš tam stale ako debl pipajuci sa s aisikom pri vstupe pri odchode proste všade....cabaj su zle intraky ale je tam viac akcii ŠD Nitra je suchy nudny intrak nič sa nedeje nikdy na chodbe mrtvo že až....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
O možnostiach preubytovania nemám informácie,ale to neznamená,že to možné nie je.