čaute ... ten kto bol, mohli by ste mi povedať aky terén sa tam nachádza ?? či je strme či nie, balvany alebo nie?? taka banalna otazka ale ja by som ju rada vedela kym tam pôjdem ... ď.
@ibabel upresni ma, to je tam kde je ostrva alebo je to nieco ine? lebo viem ze som tam bola ale neviem ci si to nemylim s niecim inym, kedze my sme ako mali pochodili tolko tatier ze no fuj
cize podla tohto je to TO.. tak my sme tiez isli zo strbskeho, tura sa dala v pohode.. ja som vtedy mala mozno 9-10 rokov cize ked ma nutili ist hore aj na ostrvu tak to bolo uz trochu tazsie, ale myslim si ze na to pleso by si mala zajst v pohode.. nejake strme by to byt nemalo, ale uz si to az tak moc nepamatam
da sa tam vyjst aj po asfaltke autom ale aj peši mozes ist po nej, original chodnik turisticky je stredne narocny, urcite si zober vysoke kozene turisticke topanky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» sk.wikipedia.org/wiki/Sedlo_pod_...
cize podla tohto je to TO.. tak my sme tiez isli zo strbskeho, tura sa dala v pohode.. ja som vtedy mala mozno 9-10 rokov cize ked ma nutili ist hore aj na ostrvu tak to bolo uz trochu tazsie, ale myslim si ze na to pleso by si mala zajst v pohode.. nejake strme by to byt nemalo, ale uz si to az tak moc nepamatam