Poprosím nejaký objektívny (neironický) pohľad na vec.
Takže ide o to, že som ešte v novembri spoznala chlapca. Zdal sa mi velmi milý, aj pekný aj taký charizmatický, zvláštny proste. keďže som sa hanbila začať sa s ním rozprávať hneď (keďže to bola stužková a bolitam okolo naše rodiny), napísala mu na facebo
K téme, nie, nie si dementná, možno ťa niečim zaujal... Druhá vec, keď ťa vymazal, asi ťa nechce "riešiť"... Sakra, a ešte aj cez FB... Keď ťa nepozdravil, nikdy ste spolu neboli osobne, možno on vidí niečo, čo ty nie, čo jemu nevyhovuje .. zbytočne, podľa mňa, to vôbec riešiť. ... Fakt máš 16(to bola tvoja stužková)?
jednoducho nechce ísť s tebou nikam. Nemusí to mať žiadem vyšší dôvod. Ale možno mu dohovárala tvoja sestra že nch ťa nechá. Prípadne si s tebou chcel en písať a keď pochopil že si na neho "namotaná" tak sa na to vysral, nech má pokoj
nie, nie moja stužková. nemám pocit, že by bolo nejak vidno, že som bola namotaná. proste tak sme sa striedali, raz som napísala ja jemu a raz on mne. napísala som mu každý deň, ani každý druhý, tretí štvrtý.. len to nechápem O.o aj keď ma nechcel, myslím, že vyhodiť ma nemusel.
nie si dementná.. dá sa namotať na človeka aj takýmto spôsobom
vidím,že teba tento "problém" bude trápiť,až kým nepochopíš,prečo si ho nezaujala etc.. takže podľa mňa sa ho na to rovno spýtaj. buď mu napíš (tu je dosť vysoké riziko,že neodpíše) alebo keď sa zase "náhodne" stretnete,zastav ho a porozprávajte sa...
možno to mnohým príde pritiahnuté za vlasy,ale je to lepšie riešenie ako sedeť doma vymýšľať dôvody prečo to neurobiť,resp. si domýšľať prečo na teba kašle.
skús to. čo môžeš stratiť?
ja som to urobila tiež a ver mi,aj keby z toho ptm následne nič nebolo,budeš mať aspoň pokoj v duši...alebo vysvitne niečo,čo si ani netušila... veľa šťastia
ja celkovo nemam prilis pochopenie pre "vyhodil si ma z kamaratov na FB" ... to je akoze tragedia? FB priatelstva su aj tak iba umela vec, par pismeniek na monitore... mala si sa skusit rozpravat s nim osobne, hned by si bola vedela, na com si. mozno vobec nie je taky, aby si sa nanho namotala, ale to nespoznas podla toho, co ti napise cez socialne siete. ked uz si ho tak nahodne stretavala, skus honahodne stretnut znova a jednoducho sa porozpravajte z oci do oci.. .jedine tak budes vediet, na com si
k veci ... proste bud je to nejaky skomplexovany chuj, ktory to nema uplne v hlave akebo ako povedal hawai typek , ma ta na salame alebo spekacke .. uz si vyber ...
nehľadaj v tom racionálny dôvod. proste ty si ho nezaujala, nechce ťa, ser na to. možno má inú, vadilo jej to, vymazal ťa kvôli nej. možno si v horoskope prečítal, že sa k sebe nehodíte, a možno ho proste nebaví písať. takýchto dôvodov si tu môžme vymyslieť kopec, ale nikto z nás ti nedá na to pravdivú odpoveď.
ak po nej aj tak veľmi túžiš, spýtaj sa ho priamo. nie cez fb, ale normálne, fejs tu fejs. do správy by ti aj tak buď neodpísal alebo si niečo vymyslel. aj pri tej priamej otázke sa možno bude vyhýbať. proste nečakaj, že z toho vzíde niečo v zmysle, ak by sa ti páčil.
koľkokrát som sa niekoho spýtala priamo, PREČO to niečo urobil tak, ako urobil (čo sa mne nepáčilo), ale ani tú vyslovene negatívnu odpoveď som nikdy nedostala (a fakt som ju chcela počuť, aby som to mohla uzavrieť), proste niektorí ľudia ťa nebudú schopní ani vyslovene odmietnuť, lebo, čo keď raz budeš na niečo užitočná................ ?
presne môj prípad! teda s tým namotaním cez internet... takže áno, dá sa to a si úplne normálna.
a teda čo by si mala spraviť, ak by som ti mala poradiť tak to viac nerieš. Chápem, že sa budeš pýtať prečo (presne toto isté som prežívala a je najhoršie, že nepoznáš dôvod) ale definitívna odpoveď je nie, ke´d ťa vyhodil z priatelov. A opýtať sa ho môžeš ale... aj tak s tým už nič nespravíš a takto pred ním priznáš ako velmi ti na tom záležalo. Nebolo by ti to nepríjemné?
netráp si hlavičku per jedného keď ich je plné vrece na každom rohu...aj tak im ide ( väčšinou aj mne ) v prvom rade a poriadny sex a potom o ostatné...
takže neironicky ..hm pýtaš sa či si dementá keď si sa namotala na chlapca, ktorého v podstate ani nepoznáš? táto veta je už sama o sebe ironiou takže to nebudem okoreňovať
@wewo Pretože najhoršia vec ktorú môžeš žene urobiť je ignorovať ju, ženy to neznášajú to nevieš?
A ku téme, možno sa lakol alebo niečo, tiež raz bolo jedno dievča ktoré mi furt písalo do sekundy jak som zapol ICQ, volala ma von len asi moc tlačila a mne to časom začalo liezť na nervy, možno som niekedy potreboval napísať ja jej, možno ma niekedy mohla od-ignorovať, trošku poslať do kelu a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tak nie, asi ťa nechce..
K téme, nie, nie si dementná, možno ťa niečim zaujal... Druhá vec, keď ťa vymazal, asi ťa nechce "riešiť"... Sakra, a ešte aj cez FB... Keď ťa nepozdravil, nikdy ste spolu neboli osobne, možno on vidí niečo, čo ty nie, čo jemu nevyhovuje .. zbytočne, podľa mňa, to vôbec riešiť. ... Fakt máš 16(to bola tvoja stužková)?
poznáme to "náhodne"
vidím,že teba tento "problém" bude trápiť,až kým nepochopíš,prečo si ho nezaujala etc.. takže podľa mňa sa ho na to rovno spýtaj. buď mu napíš (tu je dosť vysoké riziko,že neodpíše) alebo keď sa zase "náhodne" stretnete,zastav ho a porozprávajte sa...
možno to mnohým príde pritiahnuté za vlasy,ale je to lepšie riešenie ako sedeť doma vymýšľať dôvody prečo to neurobiť,resp. si domýšľať prečo na teba kašle.
skús to. čo môžeš stratiť?
ja som to urobila tiež a ver mi,aj keby z toho ptm následne nič nebolo,budeš mať aspoň pokoj v duši...alebo vysvitne niečo,čo si ani netušila... veľa šťastia
Asi ťa má na saláme dievča...
k veci ... proste bud je to nejaky skomplexovany chuj, ktory to nema uplne v hlave akebo ako povedal hawai typek , ma ta na salame alebo spekacke .. uz si vyber ...
a ty nechces aby sme boli ironicky ked sa spravas ako " pičušika z pokecu"
Odsudila si ich aj ked si taka ista, to je na hlavu postavene
A k tvojmu pripadu >>> sprav co ti tu napisali zastav ho pri "nahodnom" stretnuti a spytaj sa ho kde je problem
ak po nej aj tak veľmi túžiš, spýtaj sa ho priamo. nie cez fb, ale normálne, fejs tu fejs. do správy by ti aj tak buď neodpísal alebo si niečo vymyslel. aj pri tej priamej otázke sa možno bude vyhýbať. proste nečakaj, že z toho vzíde niečo v zmysle, ak by sa ti páčil.
koľkokrát som sa niekoho spýtala priamo, PREČO to niečo urobil tak, ako urobil (čo sa mne nepáčilo), ale ani tú vyslovene negatívnu odpoveď som nikdy nedostala (a fakt som ju chcela počuť, aby som to mohla uzavrieť), proste niektorí ľudia ťa nebudú schopní ani vyslovene odmietnuť, lebo, čo keď raz budeš na niečo užitočná................ ?
podla mna chcel byt len kamarat a ked zistil ze z tvojej strany ide o nieco viac tak ti proste dal razne najavo ze nic nebude
a teda čo by si mala spraviť, ak by som ti mala poradiť tak to viac nerieš. Chápem, že sa budeš pýtať prečo (presne toto isté som prežívala a je najhoršie, že nepoznáš dôvod) ale definitívna odpoveď je nie, ke´d ťa vyhodil z priatelov. A opýtať sa ho môžeš ale... aj tak s tým už nič nespravíš a takto pred ním priznáš ako velmi ti na tom záležalo. Nebolo by ti to nepríjemné?
A ku téme, možno sa lakol alebo niečo, tiež raz bolo jedno dievča ktoré mi furt písalo do sekundy jak som zapol ICQ, volala ma von len asi moc tlačila a mne to časom začalo liezť na nervy, možno som niekedy potreboval napísať ja jej, možno ma niekedy mohla od-ignorovať, trošku poslať do kelu a tak