@antinim ale je to hodne zverejnenia,je to v pohode,green day milujem (btw nejdes nahodou na koncert v maji?),niekedy sice zadres trochu falosne riadne ale je to dobre.lepsie ako tie moje "covers"
@hetfield tiez mam radsej oldschool GD. toto som spravil len preto ze je to jednoduche (naucil som sa to hrat prakticky za 3 minuty) a strasne rad to hram 'live' no koli tebe ako vernemu fanusikovi spravim aj nejaky basket case (+good riddance mam v plane)
neviem ci idem, rad by som siel ale vsetky prachy jebem teraz do nahravacieho studia a kapely. no ak sa rodicia vytiahnu a daju mi na to tak by som isto siel
je mi uplne jasne ze tim co to nepoznaju sa to nebude pacit. vravim, niesom popovy spevacik a nieje to nijak upravovane. skorej by som rad pocut nazor fanusikov green day, pre nich to je urcene
@antinim fanusikov green dayu tymito popovymi novotinami neohuris.. minule som sa prinutil vypocut si albumy od american idiot a novsie a skoro som sa dogrcal..
@12 nejde o to, či sa to niekomu páči alebo nie, ale o to ako je to odspievané, či už je to metal/pop/luďovky.. a Green Day milujem.. a to poskromne čo som počula popri tej gitare mi ako totálnemu speváckemu antitalentu prišlo neskutočne falošné sorry
Ouuu....môj názor je, že nespievaj ani nehraj, venuj sa niečomu inému....sorry, ako môžeš počúvať samého seba? Jajajaj... biť gitaru a do toho spievať bez hudobného sluchu viem aj ja Prepáč, že takto na rovinu
@antinim hmm, zvláštne, máš aparatúru očividne napojiteľnú na comp, ale audio robíš tak, že to pustíš cez repráky a nahrávaš zvuk z reprákov kamerou? wtf?
...gitara (z toho mála čo je počuť týmto spôsobom nahratia) je vcelku v pohode, ale mám pocit že čo sa týka spevu tak si väčšinu času falošne (nie nejak príšerne, len tak obyčajne), a je skôr výnimkou keď nejaký tón trafíš presne, a potom zopár krát zaderieš taký falošný že fuj...
čiže... čojaviem, hodné zverejnenia? nie je to nič o čom by som si povedal že som to rád počul, ale na druhú stranu ani nič na čo by som mal potrebu výrazne silno pindať... ale zas časť falošnosti spevu je možno spôsobená len tým sprostým spôsobom nahrávania audia.
@midnight na to mam dobre vysvetlenie mam to nahrane aj na pc (ako mozno vidiet vo videu), ale ked som to chcel zmixovat s videom tak som mal iba nervy s premierom, dokonca som to skusil aj vo windows movie maker. to bolo este horsie. ked som to konecne ako tak dorobil v premieri a 5 hodin to renderoval... tak z toho vysla dosekana sracka, neviem preco -.- tak som jebal na to a dal to na YT tak ako to je.
@avieabbey robis si prdel mne je jasne ze je to falosne, pisal som to uz na zaciatku.povedzme ze som len dufal, ze to nejak vyznie viac ako ze som to spravil po svojom nez falosne. tony na poziadanie triafat neviem, toho som si vedomy, ale myslim si ze moje vlastne songy tak zle nezneju... tak som to skusil
Mňa skôr ako ten nepodarený spev neskutočne sere že nepočuť gitaru ale to ako mlátiš do strún, veď tam máš techniku tak už keď niečo dávam na net tak sa naučím robiť v poriadnom softe a zvuk si vytiahnem priamo cez kábel a nenahrávam to takto.
Najlepšie by bolo hodiť tam priamo zvuk cez kábel a ešte k tomu dať stopu z mikrofónu ktorý bude postavený pred kombom a do toho vložiť spev.
Ale v skratke nie len že je to zlé, je to hlavne zle nahraté.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@leaav tak dik
neviem ci idem, rad by som siel ale vsetky prachy jebem teraz do nahravacieho studia a kapely. no ak sa rodicia vytiahnu a daju mi na to tak by som isto siel
@8 neklamú, iba nehovoria pravdu
a povedala som si:
"I wouldn't pay for this"
sorry
ale mne osobne sa to moc nepáčilo, miestami trhalo uši, možno keby niečo iné by ti išlo lepšie
skusim nahrat osobitne gitaru a spev, urcite to bude lepsie. toto bol taky strih na efekt
na, aspon sa zasmejte ked uz nic ine
ale snazil som sa!
utekaj ďaleko preč a rob sa, že si túto diskusiu nikdy nezaložil
@natyfuckingo viem ze nespievam nejak uzasne, ale ako to mozes porovnavat s vymastrovanym originalom?
takže nejde o porovnávanie ale prakticky o to, že spievaš strašne falošne čiže potom sa už nedá hovoriť o ničom inom ak tam nedáš jeden dobrý tón
"Toto video je súkromné", čiže asi ťažko si ho pustím(e)?
Nastav ho ako prístupné ľuďom čo majú link, a potom sem hoď link (možno aj embed bude fungovať, ale to si nie som istý)
po precitani komentov vas to este zaujima? no naho.. pustite si
...gitara (z toho mála čo je počuť týmto spôsobom nahratia) je vcelku v pohode, ale mám pocit že čo sa týka spevu tak si väčšinu času falošne (nie nejak príšerne, len tak obyčajne), a je skôr výnimkou keď nejaký tón trafíš presne, a potom zopár krát zaderieš taký falošný že fuj...
čiže... čojaviem, hodné zverejnenia? nie je to nič o čom by som si povedal že som to rád počul, ale na druhú stranu ani nič na čo by som mal potrebu výrazne silno pindať... ale zas časť falošnosti spevu je možno spôsobená len tým sprostým spôsobom nahrávania audia.
@avieabbey robis si prdel mne je jasne ze je to falosne, pisal som to uz na zaciatku.povedzme ze som len dufal, ze to nejak vyznie viac ako ze som to spravil po svojom nez falosne. tony na poziadanie triafat neviem, toho som si vedomy, ale myslim si ze moje vlastne songy tak zle nezneju... tak som to skusil
Najlepšie by bolo hodiť tam priamo zvuk cez kábel a ešte k tomu dať stopu z mikrofónu ktorý bude postavený pred kombom a do toho vložiť spev.
Ale v skratke nie len že je to zlé, je to hlavne zle nahraté.