Mam susedovi kupit trsatko na basu... leeeenze, nie vsetky znacky su dobre... ako som sa dozvedela... zevraj Dunlop-ky is best... ale pocula som na nich aj kritiku, ze sa rychlo "natrhnu"... tak bola by som rada, keby ste poradili... nechcem mu
ale vies... ja si ho veeeeelmi vazim a chcem prenho, len to najlepsie ... ale nie.. ja som chcela vediet ci tu dunlop-ku... ale ako vidim jednoznacne vitazi.. tak dik za rady... dakujem vam vsetkym
porad mu skor ze ak chce byt vazny basak nech hra prstami a co sa tyka trsatka ked uz chce nim hrat, naj by bolo nech si ho kupi sam ako mu sedi nielen hrubka ale aj samotny tvar trsatka
@14 - si troska mimo...aj vazny basaci hravaju trsatkami...tam ide totizto aj o zvuk, inac ti znie, ked nieco zahras prstami a inac, ked trsatkom...takze basaci to zvyknu kombinovat a ja tiez...
presne tak, nechápem ľudí čo keď vidia že hrá niekto brnkátkom tak si povedia že je zlý basák?? presne ako povedal lucates... ide tam o zvuk, každé má svoje výhody aj nevýhody a na niektoré pesničky keď chcete dosiahnuť ten pravý zvuk tak skrátka treba brnkátko... a čo sa týka konkrétne toho brnkatka tak záleží od toho komu čo vyhovuje, už som videl hrať na base aj 0,6kou.. a tiež rôzne tvary, niekomu vyhovuje veľké trojuholníkové niekomu zas maličké, nedá sa povedať čo je lepšie záleží od každého jednotlivca
Ja neviem, bacha na to, sú 2 také bežné zohnateľné typy Dunlopov. Jedny obyčajné, majú nápis USA na strane kde je hrúbka brnkátka. Druhé sú o dosť lepšie, tie majú USA pod názvom Jimmy Dunlop. Lepšie sa držia aj sa s nimi lepšie hrá.
Ja ale hrávam s brnkátkami George Dennis, a páčia sa mi trochu viac ako Dunlopy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a na basu...ja pouzivam 0,8 a dokonalo mi stacia...
ale to by si asi mal kupit on....on s tym bude hrat tak musi vediet co mu vyhovuje najlepsie...to ty asi neodhadnes.....
a preco mu to vlastne musis kupit?
oni ti ponuknu viacejmoznosti......a ty vyberies...ako hovorime najlepsie su dunlop
to tu riešiš jak keby ste kupovali šteňa
2. dunlop je pi*a, najlepsie su "Brain" (aj ked nie moc zname ze...)
» www.muziker.sk/Default.aspx?Du...
» www.muziker.sk/Default.aspx?Du...
niekomu sa zdaju moc hrube, hlavne ta 3.00, mne to vyhovuje...
Ja ale hrávam s brnkátkami George Dennis, a páčia sa mi trochu viac ako Dunlopy.
Ale keď chce Dunlop, kúpi mu Dunlop.