ahojte , ja by som vás chcela poprosiť či by ste mi nevedeli pomoct, chcela by som robiť sočku o mojom meste t.j. Snina... a neviem či to bude.dobre. a chcela by som Vas poprosit ze keby ste mali taku temu vypracovanu o svojom meste, že ci by ste mi to en
SOČku robím už 3krát, narobíš sa jak sviňa na pokusoch a výrobkoch a sledovaniach, takže ako prepáč dotyčná osoba čo to má na nejakej úrovni a ti to pošle tak sa chce buď chváliť alebo neváži si svoju prácu..
za tie 2roky som sa umiestnila vždy na slušnom mieste za kt. sa nedá hanbiť a verím že aj tento rok to bude narovnako ale svoju prácu by som určite nikomu neposlala, pomôcť pomôžem no prácu nepošlem aj keby mi mali ruky odpadnúť.
ako ja, nechcem nikoho pracu zneužiť, my mame socku opovinnu na hodine.. ja nerobim suťažnu, len nechcem dostať 5... max by som mohla dostat jednotku za cudziu pracu, a tu pracu by si precital len moj ucitel slovenciny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
za tie 2roky som sa umiestnila vždy na slušnom mieste za kt. sa nedá hanbiť a verím že aj tento rok to bude narovnako ale svoju prácu by som určite nikomu neposlala, pomôcť pomôžem no prácu nepošlem aj keby mi mali ruky odpadnúť.