» www.protikybersikane.estranky.sk/... Táto stránka je stránka ktorá slúži na obranu proti tým ktorí šikanujú v prostredí internetu (plánujem nahrať nejaký fotky agresorov pre ich lepšiu identifikáciu lebo ja neviem o koho sa konkrétne jedná). Mám to po
nepoznám ho. napísal som o ňom v statuse ale ešte doplním, že rád si očividne dokazuje, že sa dokáže zmocovať nad kýmkoľvek. vraj, že je z Bánoviec nad Bebravou ale toto nemám overené. dopúšťa sa hanobenia mena.
OMG.. ja nechápem jak sa niekto nechá šikanovať v realite nie to ešte na internete.. ale tak asi to je preto že som šikanovaný nikdy nebol tak to nepoznám no..
aj keby som niekde zavesil jeho fotky. a čo? on by neurobil zrejme nič pretože vie, že ma špinu za ušami voči mne. roztriasla by sa mu riť. ja plánujem o ňom nahádzať všetko tam.
@joker75
...nemyslím že by tá stránka mala nejaký význam, zaprvé bude ťažšie objaviť samotnú stránku než daných šikanujúcich, čiže:
1. aj keď niekto objaví šikanátora, nebude vedieť že ti o ňom má dať vedieť aby si ho pridal na zoznam
2. najefektívnejšia metóda ako objaviť šikanátora je naraziť na neho osobne, najefektívnejšia metóda ako sa ho zbaviť je nahlásiť ho adminom tam kde som na neho narazil.
3. aj keby hneď niekto objavil tvoj aktuálny a plný zoznam šikanátorov, čo mu to pomôže?
@Joker75
čiže aby som to zhrnul: ak s tým musíš niečo robiť, tak ich nahlás adminom na danom webe, ak to nestačí, tak nájdi zopár ďalších užívateľov daného webu čo s nimi majú skúsenosti a povedz nech ich tiež nahlásia, uveď k tomu príklady a vykopírky z rozhovorov, a potom čakaj.
pretože to je najefektívnejšia a najzmysluplnejšia vec čo v tejto situácií môžeš urobiť.
prípadne v druhej fáze ich skús nahlásiť na polícii
@midnight nahrám tam fotky pre ich lepšiu identifikáciu. ale jedna slečna ma takpovediac straší že ak zverejním niekoho fotky bez súhlasu, že práve na tomto by som si mohol takpovediac nabiť hlavu. no ale veď agresor by mi sotva dal súhlas aby som použil jeho fotky, no nie? na svoju špinavú hru. špinavá hra ale z mojej strany to je obrana. obrana ale útokom. škoda, že som s tým neprišiel skôr. tam bude riadny guľáš. no, ale ešte len začínam. svorka začne časom hrýzť, ale počítam s tým.
@midnight potrebujem aby o nich vedelo čo najviac ľudí. musí to byť masové. zdiskriminovať, zničiť, dohnať ku samozničeniu. lebo ináč to z ich strany neskončí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
www.gifsforum.com/images/gif/other/grand/I39m_Ugly_YouTube_fe7c3228c75a8f8522af9089cf4f15a8.gif
...nemyslím že by tá stránka mala nejaký význam, zaprvé bude ťažšie objaviť samotnú stránku než daných šikanujúcich, čiže:
1. aj keď niekto objaví šikanátora, nebude vedieť že ti o ňom má dať vedieť aby si ho pridal na zoznam
2. najefektívnejšia metóda ako objaviť šikanátora je naraziť na neho osobne, najefektívnejšia metóda ako sa ho zbaviť je nahlásiť ho adminom tam kde som na neho narazil.
3. aj keby hneď niekto objavil tvoj aktuálny a plný zoznam šikanátorov, čo mu to pomôže?
čiže aby som to zhrnul: ak s tým musíš niečo robiť, tak ich nahlás adminom na danom webe, ak to nestačí, tak nájdi zopár ďalších užívateľov daného webu čo s nimi majú skúsenosti a povedz nech ich tiež nahlásia, uveď k tomu príklady a vykopírky z rozhovorov, a potom čakaj.
pretože to je najefektívnejšia a najzmysluplnejšia vec čo v tejto situácií môžeš urobiť.
prípadne v druhej fáze ich skús nahlásiť na polícii