rada by som si zalozila vlastnu internetovu poradnu..a v nej radila ludom v roznych vekovych kategoriach..tak ak mate nejaky problem,kludne piste...poradim v hocicom...vopred dik
mne sa zda celkom mile ze chces ludom pomahat .. len vies ono nie vzdy clovek dokaze poradit a poradi spravne.. ale ved v podstate niektorym pomoze uz iba to ze povedia niekomu co ich trapi bude z teba birdz psychologicka
ako ludiaa myslela som take veci ako napr...problemy tykajuce sa napr.Vas alebo take nieco..tie vtipky co tu pisete poznam...ale nemyslela som tuto formu...
Pawlo:v akej oblasti tak to je vseobecne...napr.ak nieco chulostive alebo ja neviem nieco co nechces zverejnovat tak napis na tajnu spravu ale ak nieco bezne tak nie je problem...
Pribinacik:no tak to je pekne,ze ho mozes okakat..ako kamarat by ti podla mna mal dopriat aj napriek tomu,ye ju zrovna nemusi...vies nie je vzdy heslom,ze si musi holka rozumiet s tvojimi kamosmi aj ked sice to je chalanom ulahcene..ale v pohode..nech vam to klape...
Rapeme: Cele je to o tom...Ze on chodi s kamaratkou mojej baby...A zahybal jej...A moja holka jej to povedala a za to ju nenavidi...Zacal jej nadavat a tak...A to si predsa nenecham no nie ??Kamarat nekamarat....
Pribinacik:no ja si myslim,ze tvoja holka spravila dobre ak jej to powedala..preco by mala mlcat ak jej zahyba,no nie?..tvoj kamarat nadava na tvoju holku preto,lebo mu na to prisla a on si myslel,ze mu to prejde...
sorry ale mna moja psychologicka nebola schopna pochopit. vzdy ked som kazdy tzyden prisla a povedala jej co nove v mojom zivote tak len sedela a nechapala ako je to mozne... ze to proste NIE JE MOZNE! zeby si mi konecne ty poradila?
40. no aj ja mam podobnych kamosov...ku mne sa spravaju v pohode ale co sa tyka dievcat...hm obcas sa ani mne nepacilo ako ich klamali...ale uz som ich nevidel dlhsiu dobu hadam sa uz zmenili
to je od teba veľmi milé, že chceš pomáhať a tak, možno s nejakými osobnými úmyslami, no asi nepoznáš také základné pravidlo psychológov: oni ti neradia totiž, oni ti iba ponúkajú možnosti ako riešiť problémy...takže tu by si neuspela s takýmto úvodným oznamovaním, čisto neprofesionálne, skús radšej v realite pomáhať, je to lepšie, komunikáciu "face to face" neprekoná žiadny počítač na svete...nie je to žiadna sláva nadobúdať úspech tu, na nete, a niečo si dokazovať, čo ako nechcem povedať, že ty to chceš, len tak vo všeobecnosti to píšem
človeku nič viac nepomôže tak, ako keď sa vyrozpráva, toto je ozajstný liek, rady sú len v akútnych situáciách, keď nevieš zohnať letenku apod., zložité vzťahy ľudí si zväčša každý rieši sám s tým dotyčným rovno, ale porozprávať sa o tom s dakým je už ťažšie niekedy
Zipporah:v pohodee beriem nazor...som rada ak sa mozem ucit od ostatnych...jj mas pravdu v tom,ze som asi nemala takto napisat..ako vseobecne to myslim takto,ze ak maju potrebu sa vyrozpravat alebo ak xcu radu v pohode som tu ked maju zaujem....dik
a ty si to tak skleslo napísala, že mám až svedomie, no možno som to tvrdo napísala, prepáč, ale inak je pravda, že daktorí jedinci tu si naberajú pseudoúspechy, zvyšujú si ego, pričom pôsobia len ako syntetické látky, zaberajú tu miesto, nech sa radšej zoxidujú a vylúčia von tá závislosť degeneruje mozog, život je taký skvelý, nechápem ako dakto môže presedieť hodiny pred netom celé dni, týždne, mesiace...odbočila som od témy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Rapeme: Ale ved mna to trapi Ale no dobre tak prepac, ale to sa sem proste nedalo nenapisat
17. ale krutit viem len chvost je na opacnej strane