Vianoce sa bližia a rada by som pod stromček dostala el. gitaru aj s kombom .... ale neviem si poradit s gitarou, nevyznam sa moc v snimačoch kt. sú lepšie atd... cena gitary tak do 10 000 ak by ste mi mohli povedat akú gitaru máte ci ste spokojny kt. by
naj gitara co som kedy videl a drzal je ESP KH-202... v auparkackom muzikeri je uz za 14...
silno odporucam alebo nejake Jacksonacke Vcko, ibanezy su tiez super... tie letia uz aj od 7-8 tisic... toto samozrejme na metal... (ma to snimace EMG alebo Seymour Dunkan, maju fakt perfektny zvuk co sa tyka skreslenia, a na cleane tiez nemaju chybu) ak chces hrat vsetko ostatne tak urcite njakeho falosneho fendera co mozem doporucit, nekupuj si ziadny Squier Bullet, to je padlo ktore ti akurat tak znechuti hru na gitare a vyvaruj sa znacke SX!
zo singlami sa nedá hrať na skreslení? obrkokocina! len to treba mať trošku viac v ruke
takže, grunge, rock, metal? máš v podstate jedno na čom budeš hrať. samozrejme ne nejakú lubovku hlavne sa vyser na tremolo(páčku), hľadaj niečo s pevnou kobylkou poprípade s tým "fender" tremolom, lacný floyd rose sa ti rozsere za rok a môžeš kupovať novú gitaru(alebo nového floyda za 6tisíc).
poprípade opač nejakú lawsuit japonskú kópiu LPčiek. greco, burny... môžeš mať viac ako serioznu gitaru za velice dobry peňáz. len rátaj aj s poštovným.
a kombo? vyser sa na to! hraj cez počítač hentie lacné nelampové kombá sú na 3 veci, na hovno, na nič a dobre zavadzajú. na požiadanie ti napíšem 1230790809218313213788 dôvodov prečo je kúpa takéhoto komba chujovina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
nejaku jacksonu na metal, daju sa aj pod 10000, na ostatne nejaky squier, to sa daj z relativne dobrym kombom zmaknut za tu sumu
co ja viem, tazko povedat
proste je toho vela, treba povedat nieco presnejsie
teda aky tvar aspon
ku vianociam..parada
este tyzden a ideme skusat s chalanmi =P
hrat s cim?
silno odporucam alebo nejake Jacksonacke Vcko, ibanezy su tiez super... tie letia uz aj od 7-8 tisic... toto samozrejme na metal... (ma to snimace EMG alebo Seymour Dunkan, maju fakt perfektny zvuk co sa tyka skreslenia, a na cleane tiez nemaju chybu) ak chces hrat vsetko ostatne tak urcite njakeho falosneho fendera co mozem doporucit, nekupuj si ziadny Squier Bullet, to je padlo ktore ti akurat tak znechuti hru na gitare a vyvaruj sa znacke SX!
padlo? =D =D lol.. hra sa na nej super
a SX nam hned predavac povedal ze to ani neskusajte.. skusili sme a otras to bol..
takže, grunge, rock, metal? máš v podstate jedno na čom budeš hrať. samozrejme ne nejakú lubovku hlavne sa vyser na tremolo(páčku), hľadaj niečo s pevnou kobylkou poprípade s tým "fender" tremolom, lacný floyd rose sa ti rozsere za rok a môžeš kupovať novú gitaru(alebo nového floyda za 6tisíc).
poprípade opač nejakú lawsuit japonskú kópiu LPčiek. greco, burny... môžeš mať viac ako serioznu gitaru za velice dobry peňáz. len rátaj aj s poštovným.
» cgi.ebay.com/1989-Greco-EG-5...
sem tam sa dajú nájsť aj na slovenských bazároch.
a kombo? vyser sa na to! hraj cez počítač hentie lacné nelampové kombá sú na 3 veci, na hovno, na nič a dobre zavadzajú. na požiadanie ti napíšem 1230790809218313213788 dôvodov prečo je kúpa takéhoto komba chujovina.
trust me baby!