Prosím poraďte aplikáciu na Apple, na ktorej možem počúvať hudbu bez wifi, a hlavne nejakú ktorú si nemusím predplácať každý mesiac (ako napr. Deezer, alebo spotify) som zúfalá, pravdepodobne taká aplikácia ani neexistuje.
@melancholik Prečítaj si nové komentáre k aplikácii na App store. Dostali tam nejaké reklamy a platený obsah či čo. Ja som si to tam včera šiel overiť. Prvé tri hodnotenia všetko sťažnosti.
@melancholik Možno to čaká aj prehliadačovú a androidovú verziu. Len údržba serverov pre tak veľkú službu musí stáť hromadu peňazí, ja som sa už dávnejšie čudoval, ako je možné, že tam je všetko zadarmo a pritom tam dosť "veľkých" producentov čo poznám dobrovoľne pridáva svoju hudbu. Niekedy dokonca ako exkluzívnu premieru.
@0sea ved to :/ ze doteraz to bolo zadarmo a to na tom bolo super, stranka zarabala vlastne na preplatenych premiovych sluzbach...ak spoplatni aj zakladne vlastnosti ako spotify (nezmyslene playlisty a posuvanie hudby? wtf to kde sme? najhorsie obmedzenia vobec) ...
@melancholik Pravda. Ale kto by si predplácal Spotify Premium, ak by sa takéto maličkosti dali používať na Free verzii? Z niečoho treba žiť a vyplácať autorov. Navyše, žiaľ, Spotify je v dosť vysokej strate a ktovie ako dlho ešte im to ešte takto vydrží kým sa nedostanú do finančných problémov, možno budú musieť ešte viac osekávať Free verziu. :/
Ja si už bez predplatenej verzie neviem predstaviť existovať. Ale chýba mi možnosť opakovať jednu pesničku.
@0sea No, tam dole ako máš v Spotify hlasitosť je hneď naľavo symbol takých dvoch šípok, ktoré znamenajú opakovanie. Keď na to klikneš raz, tak sa to aktivuje (zozelenie) a budú sa ti pesničky po dohratí celého playlistu opakovať. Ale ak na to klikneš ešte raz, tak sa ti tam zobrazí ešte taká malá jednička na tom a bude sa ti vkuse prehrávať tá istá pesnička.
@eduardzmagazinu Vážne vďaka! Ja by som prisahal, že keď som si cca rok dozadu prvý krát zaplatil Premium, tak tá funkcia nebola a odvtedy to tlačidlo nepoužívam. Pripadám si ako blbec... ale vážne to tam kedysi nebolo!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@Torpedo08 nedajú! Len to čo kúpiš na iTunes.
snad nie
Ja si už bez predplatenej verzie neviem predstaviť existovať. Ale chýba mi možnosť opakovať jednu pesničku.
Jak hotentot som to vysvetlil