@sheily definuj spojenie ,,ide o princíp" v súvislosti s romantickou večerou, lebo mi nejak asi uniká pointa... myslíš akože či tú šniclu na prírodno alebo v trojobale, či ako? (ach)
mi napadlo, ako mi kamarát zavolal asi pred týždňom že "Počuj, nedáme romantickú večeru pri sviečkach? Mám pizzu a nevládzem ju sám zjesť, a treba ísť zaniesť kvety na cintorín..."
najromantickejsie vecery som zazila, ked to malo velmi daleko od tych klise romantickych zalezitosti... takze pre mna proste staci byt s tym clovekom a ked sa zidu zaujimave okolnosti, ten vecer je proste nezabudnutelnym aj bez hluposti
Ale ak chceš babe spraviť radosť tak vymysli niečo originálne a zaujímavé, zober deku, veľa jedla, pitia, nejaký ľahší alkohol a tri trigovice (mikiny pre neznalých) a choďte niekam na lúku a dajte si záväzok že počkáte do východu slnka. Čím ten čas vyplníte je už len na vás
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
pozeranie hviezd na nejakom ľadovci na islande, alebo polárna žiara alebo hocijaká ina činnosť na islande, aj rybolov
takže príroda, choďte kukať meteority
áno, viem, zase odveci príspevok.
Ale ak chceš babe spraviť radosť tak vymysli niečo originálne a zaujímavé, zober deku, veľa jedla, pitia, nejaký ľahší alkohol a tri trigovice (mikiny pre neznalých) a choďte niekam na lúku a dajte si záväzok že počkáte do východu slnka. Čím ten čas vyplníte je už len na vás
@georg21 ja jej hovorim vsetko velmi otvorene, mam pritom otvorene usta a zretelneartikuluem
marlik, otvorene, nie som neodooolatelny?
a či nie si neo...hm, to je dvojitý zápor, na to mám ako odpovedať?
@georg21 on nevie rozprávať zatvorene, ako vidíš
Skoro tak sexy, ako keby bol hasič.
(to su poziarnici vsetko, )