ja by som navrhla maltezáčika... nieje náročný na dlhé prechádzky a moja maltezačka je moooc inteligentná a učenlivá... segra ju naučila pár trikov.... fest zlatunky havko.... a ani škody vela nenapácha =D
ja mam bradaca.... a doporucim ho kazdemu kto chce mileho, hraveho, poslusneho, ucenliveho, pekneho, dobreho posluchaca, atd... je to uplne uzasna rasa..... videla som viacerych takze si mozem byt ista tym co hovorim....
je mi luto, ze ho museli utratit...ja by som sa na tvojom mieste vybrala do utulku a vybrala si tam, urcite ti nejaky ten havos padne do oka, jednak spravis dobry skutok a ten pes ti to da dost najavo...mam taku skusenost...ale samozrejme posledne rozhodnutie je na tebe
ja som za jagdteriera...nemecky polovnicky terier.....je to asi ten najlepsie pes aky moze byt....vobec nie je chorlavy a nema ziadne problemy....je trosku ostry ale k majitelom a pribuznym je velmi pozorny a mily....takze niet co dodat....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Alebo ja som mala Jorkšíra,ale mal 5kg, čiže nie ta miniatúra , a musím povedať že Akina bola vééééľmi inteligentná