Moja mama bude mať 40. narodky. Nechce žiadny pobyt a pod. lebo by tam aj tak nešla, knihy nečíta, darčeky do domácnosti/kuchyne jej vraj pripadajú že ju máme len na upratovanie a varenie ak nič nevymyslím, dostane len kvet a tortu a dovidopo nápad?
Jej momentálna záľuba je pletenie košíkov a iných nádob z novín (ale výsledný efekt je ako keby plietla z prútia ). To je asi jediné čomu sa tak venuje vo voľnom čase. A ak sa jej niekedy niečo páčilo, tak si to kúpila.
Možno úplne od veci, ale nemá rada divadlo, kino, muzikály ? Hmm, čo keby ste ju celá rodina niekam vzali spolu aspoň na nejaký pekný výlet ? Tam by nešla sama a bola by spokojná Alebo jej daj niečo také pekné ako nejakú dekoráciu do bytu Jednoducho jej venujte doma pekný deň, na ktorý nezabudne. Veď bude mať 40 a si vždy spomenie aké mala super narodeniny
@tanusa19 No ťažký prípad. Možno to bude znieť trochu hnusne, ale tak keď niečo chce, nech to povie. Osobne strašne nemám rada ľudí, čo povedia že nič nechcú, ale keď dostanú zlý darček tak sa idú urážať.
Ja som mamke normálnu kyticu kúpila, takú veľkú, aj torta bola, a stačilo to. Však predsa ide o to gesto, že si spomenieš. A okrem toho, ak naozaj nič nepotrebuje (teda ak niečo potrebuje sama si kúpi), tak myslím že dobrý darček pre ňu ani neexistuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ja som mamke normálnu kyticu kúpila, takú veľkú, aj torta bola, a stačilo to. Však predsa ide o to gesto, že si spomenieš. A okrem toho, ak naozaj nič nepotrebuje (teda ak niečo potrebuje sama si kúpi), tak myslím že dobrý darček pre ňu ani neexistuje.