» sluchadla.heureka.sk/skullcandy-ink-... mam ich a su to najlepsie sluchatka na svete pre mna ja pocuvam rock/metal a mala som velke poziadavky na sluchatka a tieto maju naozaj perfektne basy a vysky odporucam !
Ja mám tie isté čo @2 Hrajú celkom v pohode, aj keď sa priznám, že nejaké super slúchadlá som ešte nemal možnosť mať v/na ušiach.
Musím ale povedať, že s nimi nebehaj vo veľmi prašnom prostredí, lebo na bokoch sú tam také malé kanáliky a keď ti do nich napadá prach, tak to riadne skreslí/zhorší zvuk. Ja som brigádoval asi mesiac na stavbe a občasne som ich nosil a tam sa mi pokazili - tipujem, že príčinou bol práve ten prach.
@mcvpn sony pismenacisla by si si mohol dať patentovať. A možno aj vytvoriť svoju vlastnú slúchatkovú utópiu a niečo tam pomenovať takto. Bol by to taký pekný absurdný obraz.
@flussica ja by som mal toho viac pre patentový úrad, ale tajné 8) utopia bude jahodovonesteaovska. raz. a bez absurdit. absurdita moze byt ale dost relativny pojem. bez absurdit pre mna. asi. teda asi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» www.houseofmarley.cz/headphones/on-e...
Musím ale povedať, že s nimi nebehaj vo veľmi prašnom prostredí, lebo na bokoch sú tam také malé kanáliky a keď ti do nich napadá prach, tak to riadne skreslí/zhorší zvuk. Ja som brigádoval asi mesiac na stavbe a občasne som ich nosil a tam sa mi pokazili - tipujem, že príčinou bol práve ten prach.
výdrž podľa toho ako sa o ne staráš