Mám za úlohu sa postarať o výber pesničiek na jednu párty, a chcem vyhovieť žánrovo čo najviac ľudom... no a Drum n Bass vôbec nepočúvam...poraďte mi také čo najlepšie... vopred vdaka
Záleží od toho akí ľudia tam idú keď len takí čo to začali počúvať alebo počúvajú len "basic" typický mainstreamový dnb, tak choď na UKF Drum & Bass a vyber niečo odtiaľ.
Keď fanúšikovia čo to počúvajú dlho a páči sa im skôr underground a také tvrdšie/temnejšie veci, tak C.A.2K, Hallucinator, Sinister Souls, FreQax, Katharsys, niečo z týchto
@2 Asi by si sa ich mohla este spytat ze aky subzaner preferuju
ale napriklad:
Macky Gee - Tiger
Valentino Khan - deep down low (delta heavy remix)
Calyx & TeeBee - Scaramanga (ft. Mortlock)
Cause4Concern - Moongerm (Pythius Remix)
The Prototypes - Electric
Alebo by som rovno dala novy album od BSE, aj ked som ho este sama cely nepocula, vraj je super
Ale ked teda hladas nieco mainstreamovejsie tak urcite wilkinson, andy c, prototypes, camo and krooked alebo aj feint ...
Frequax - Political Crime
Tzumo - What Have You Done?
Noisia - Tentacles
Fragz Ft. Sinister Souls - U Mad?
Telekinesis - The Monk
Freqax & Katharsys-Shadows (feat. Joanna Syze)
Gancher & Ruin - Almanach
a taká stará party klasika: DJ Hazard and Distorted Minds- Mr Happy
....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Keď fanúšikovia čo to počúvajú dlho a páči sa im skôr underground a také tvrdšie/temnejšie veci, tak C.A.2K, Hallucinator, Sinister Souls, FreQax, Katharsys, niečo z týchto
ale napriklad:
Macky Gee - Tiger
Valentino Khan - deep down low (delta heavy remix)
Calyx & TeeBee - Scaramanga (ft. Mortlock)
Cause4Concern - Moongerm (Pythius Remix)
The Prototypes - Electric
Alebo by som rovno dala novy album od BSE, aj ked som ho este sama cely nepocula, vraj je super
Ale ked teda hladas nieco mainstreamovejsie tak urcite wilkinson, andy c, prototypes, camo and krooked alebo aj feint ...
a za mňa tracky.. :
aspoň 3 ..
@matiarka tu sooom
Frequax - Political Crime
Tzumo - What Have You Done?
Noisia - Tentacles
Fragz Ft. Sinister Souls - U Mad?
Telekinesis - The Monk
Freqax & Katharsys-Shadows (feat. Joanna Syze)
Gancher & Ruin - Almanach
a taká stará party klasika: DJ Hazard and Distorted Minds- Mr Happy
....