Poraďte mi nejakú hru, ktorá by mala výbornú atmosféru, najlepšie ak by sa dal nájsť aj preklad na webe. Je jedno aké staré, ide mi o to aby tam bola výborná atmosféra aj hrateľnosť. Vďaka za tipy.
@ouch to je úplný masaker! všetko uhádne poslednú hru som myslel na Fica a posledná otázka pred uhádnutím bola "is your character a master thief?" a som dal, že áno... skoro som spadol zo stoličky, keď mi tam napísalo Robert Fico po tej otázke
jednoznačne Clive Barker's Jericho ..výborný príbeh, skvelá atmosféra , a nudiť sa nebudeš,keďže sa celú hru môžeš prevteľovať do rôznych postáv , ktoré majú rôzne zbrane, ale aj schopnosti (napr. pyrokinéza, telekinéza,...) , takže to nie celý čas o tom istom
@michalb25 ja som mala dosť keď som videla ako v DA 2 tie postavy skákali proste celé zle...
no na mass effecte 2, ako nehrala som ho dlho, lebo nemám čas teraz pár mesiacov hrať hry, ale uplne ma sklamalo ako sa tam striela...a clekovo...zmenené ovladanie... neviem nelúbi sa mi to moc... ako o deji a tak nehovorím ale hlavne ohladom ovladania a pomenili schopnosti a všetko :/
@lawey no jo ME II trosku ine ale zas chceli prilakat aj inych hracov nielen tych co maju radi RPG . mne sa to pacilo velmi. a trojka uplne bozia ale tak ziadna hra nieje dokonala... pochybujem ze spravia v najblizsej dobre nieco tak dobre ako bola ME seria... skoda ze RAGE bol taky kratky ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@poke dik
(Akože komplet, s menami zahŕňajúcimi slovné hračky a tak
metro 2033 aj pre casual.
podľa toho čo ťa baví, aký žáner.....si pozri napr.
sector.sk a rebríčky hier a nejakú si vyber na základe opisov resp. videí
no na mass effecte 2, ako nehrala som ho dlho, lebo nemám čas teraz pár mesiacov hrať hry, ale uplne ma sklamalo ako sa tam striela...a clekovo...zmenené ovladanie... neviem nelúbi sa mi to moc... ako o deji a tak nehovorím ale hlavne ohladom ovladania a pomenili schopnosti a všetko :/