asi to nikto ani necita ale ta aspon sa tu vyppisujem sam sebe som napisal ako nadpis SMRT preco? lebo strasne milujem jednu osobu a ja uz neviem co mam robit dalej nevladzem uz ani plakat ona na mna zvysoka sere ta co ved to je len jeden kkt ktory ju
nechat ju ist najprv to bude tazke.. ale casom to bude stale mensi a mensi problem. Hovorit,z e sa to neda.. je hlupost..lebo vsetko sa da.. tipujem prvych par mesiacov to bude tazke..ale potom.. ak si normalne zdravo fungujuci clovek.. tieto pocity budu minulostou.
a hlavne jej nevypisuj, ze sa kvoli nej zabijes.. len to clovek azbytocne ponizi a ona stym aj tak nic nespravi a.. je to nanajvys egoisticke.
Hmmm dobre poznam ten pocit.. ale vezmi si tu babu. Ak ta nechce, tak ta nechce. Asi ta nezacne z nicoho nic lubit. A klamat sam seba urcite nechces. Tak si trocha pockaj, cas vsetko vylieci. Snaz sa zaoberat niecim inym, chod niekam s kamosmi pozeraj po inych babach ... a tak.. no neviem :/
kamo, sucitim s tebou, poznam to. Vase cesty sa musia rozdelit, nic nedosiahnes, ak budes vytrvaly, len si budes ublizovat. A nerob hluposti, nepis jej, snaz sa jej vyhybat a ako sa hovori zide z oci a zide aj z mysle. Mne to trvalo rok, a dostal som sa z toho, teraz sme super kamosi. Radime ti dobre, nema to vyznam. Stale si povedz, ze este nebolo tak zle, aby nemohlo byt horsie.
Tak tak... Viem ze to mas tazke, ale ver mi, ze je zbytocne na nu cakat... Ako ja som mala to iste ale som bola na mieste tej baby. Xalan mi vypisoval ze nemoze bezomna zit a tym viac ma odradzal. fakt, ked raz nexce tak nexce.Lepsie zabudnut a vyhybat sa...
mas 17...na tomto sa raz budes smiat a povies si ze tolko trapenia nestalo za to...vies... ten kto ta nechce..ten si ta nezasluzi....a chod dalej...zi dalej a skus zabudnut...sustred sa na nieco ine vela stastia
Súhlasím so všetkým čo tu bolo napísané.jej city si určite nevynútiš. asi si na tom dosť zle, ale všetko sa dá akosi prežiť.venuj sa niečomu inému. Hlavne sa nezabíjaj. Mnohým by si tým ublížil a ani sebe by si moc nepomohol. držím palce
pocujte asi mate pravdu som len zufaly ale fakt vsetkym vam dakujem vsetkym ste mi pomohli vsetko som precital 3krat uz to viem skoro naspamet dakujem vam aspon viem ze som sam na svsete ktori toto preziva fakt vam dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a hlavne jej nevypisuj, ze sa kvoli nej zabijes.. len to clovek azbytocne ponizi a ona stym aj tak nic nespravi a.. je to nanajvys egoisticke.
..treba ist dalej aj ked teraz sa ti zda ze to nejde bez nej ale co je lepsie?? trapit sa nad babou ktora na teba kasle alebo zacat konecne zit,,ha??
A smrťou nič nevyriešiš. NIČ.