keby si bola o par rokov starsia, tak by som ti poradila, aby si kupila dobre vinko a vecer pri telke by ste si urobili pohodicku, pripadne aby si nieco upiekla este... ale takto.. tak to si len fakt urob poriadok v izbe
mna by nasi ocenili keby som prestala plznut vlasy /dlhe cierne vlasy xD/ a zacala poriadne upratovat samozrejme jednotka z matiky by bola tiez dobra ale ja ich najradsej potesim tak ze sa zdekujem z domu aspon na pol dna
ušla by som na tri dni z domu, vypla telefón a tak... a po troch dňoch by som sa vrátila živá, zdravá, v pohode. vieš akú radosť by mali, že som nažive?
alebo su aj ine ale tiez sa priklanam ktomu az budes mat viac rokov.....
ale ked vies varit tak nieco upec to tiez vie potesit.....
ber to tak ze nenarazame natvoj vek ale zakon neoklames na niektore veci musis mat 18rokov ak sa jedna o vino pokial je predavacka dosledna takze tak....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
prečo? čo od nich chceš?
alebo su aj ine ale tiez sa priklanam ktomu az budes mat viac rokov.....
ale ked vies varit tak nieco upec to tiez vie potesit.....
ber to tak ze nenarazame natvoj vek ale zakon neoklames na niektore veci musis mat 18rokov ak sa jedna o vino pokial je predavacka dosledna takze tak....