@dzusyx to si este nepocula tie naj ich ! ale hento je singel znamy uz , treba dalej ist pohode,rada som dala, pripadne sa vyjadri :happy: warpaint maokto pozna tak super
@dzusyx duuufam lebo vacsinou mi nikto neda uz potom a to si ich pozri z nejakeho festu pootm ,minule som divala a sila tie baby , obdiv babskym kapelam je to fasa
no vela babskych kapiel nieje okrem kapiel ktore zavijaju jedna cez druhu a narabaju s tym hlasom tak vibracne ze mam niekedy pocit ze mi rozstreli usi ale warpaint ma nieco do seba
@dzusyx mne hned nedocvakol koment
ano veru, asi je malo tych kapiel, oni su take nieco ine, prisla vlna psychadelie a vsetkeho takeho a hla!este su ine Haim a New young pony club su super tiez a deap vally su 2 baby kukni to
@mariquittka dakujem za tipy @attis dikson @lenon diky @antifunebracka ta od Eda afire love ma dostala, aj pribeh ma pekny dik vam ludia uz mam tracklist na rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
@igorv jeeee, pripomenul si mi staru pecku. Ďakujem Vám
This is real music. Check out the lyrics
@igorv daaarknes
Fuck Buttons, Deap Vally, Warpaint, When Saints go machine
a z ďalsich poznam iba Warpaint, takze ostatne vypocujem, dik moc holka
ano veru, asi je malo tych kapiel, oni su take nieco ine, prisla vlna psychadelie a vsetkeho takeho a hla!este su ine Haim a New young pony club su super tiez a deap vally su 2 baby kukni to
@obliviate (y) super.
@tasha5 deap vally poznam asi srdcovecka od nich
a tu druhu nepoznam tak dik za tip
sorry ked spamujem
z noveho AC
5 seconds of summer - kiss me kiss me
tiesto - wasted
ed sheeran - afire love
@attis dikson
@lenon diky
@antifunebracka ta od Eda afire love ma dostala, aj pribeh ma pekny dik vam ludia uz mam tracklist na rok
a @likjul ako nic proti ked to pocuvas,ale ja si moc vivaldiho nejdem ale tak dík aj tak
prepáááč to som nechcela (ale kľudne aj Meredith popočúvaj)
toto som chcela
@ivuska217 no to je stara pecka ale diky za pripomenutie
moja srdcovka a momentálne aj zvonenie :3 ale Nirvana je lepšiaaaaa to je fakt